Breaking

Swandiwe Youth ondersteunt de uitbreiding van provincies in Papua



Het plan om in Papua een nieuwe provincie of bekend als de Nieuwe Autonome Regio (DOB) te vormen, roept nog steeds voor- en nadelen op in de gemeenschap.

Een van de steunpilaren voor de vorming van nieuwe autonome regio's kwam van de Swandiwe-jongeren, die stelden dat de vorming van nieuwe autonome regio's bedoeld was om een meer welvarende samenleving tot stand te brengen.
 
"Namens de Suandiwey-jongeren, spreek ik onze mening uit dat we de Nieuwe Autonome Regio (DOB) accepteren voor ons toekomstige welzijn", zei Paul Agus Mofu Mambri Manwaren, als de inheemse bewaker van de inheemse regio Swandiwe, West-Biak, in een uitspraak.

Hij benadrukte dat hij de toekomst van zijn regio al had gezien als de nieuwe autonome regio's waren gevormd zoals gepland en besproken in de DPR RI.
 
"We hebben de goede bedoelingen van de regering en de staat gezien voor de toekomst die we kunnen veranderen", legde hij uit.
 
Hetzelfde werd gezegd door Raimon Yapen, als voorzitter van het Yandidori-district van de KAP (Papua Entrepreneurs Customary Chamber) in het regentschap Biak Numfor.

"Als vertegenwoordiger van mijn vrienden om over de Nieuwe Autonome Regio (DOB) over te brengen, ben ik de voorzitter van het Yandidori-district van de KAP (Papua Entrepreneurs Customary Chamber) in Biak Numfor Regency, ik steun het volledig", zei hij.
 
De Papoea-ondernemerskamer steunt, vanaf het eerste deel I tot het plannen van deel II, zeven Nieuwe Autonome Regio's (DOB) die de centrale regering wil promoten.

"Vandaag steun ik, als voorzitter van de inheemse jeugd van Papoea-ondernemers, het Yandidori-district, het volledig, waarom zijn onze moeders tegenwoordig die op de markt handelen, het is ook niet gelijkmatig verdeeld over de markt", legde hij uit.

Raimon sprak ook zijn steun uit voor de implementatie van Otsus Volume II.

"We praten aan de kant van de Papoea-ondernemerskamer, niet over politiek, we hebben het over het welzijn van de inheemse bevolking, dit moet ik herhalen, dus vandaag als voorzitter van de Papoea-ondernemerskamer, Yandidori District, steunt dit Special Autonomy Volume II volledig", zei hij.

BRON: https://kabartifa.id/2022/05/10/pemuda-swandiwe-support-pemekaran-provinsi-di-papua/

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.