Breaking

PON Futsal Monitor getalenteerde spelers



Na het succesvol ontwerpen van mini-toernooien zoals de Cup Heroes Day, Youth Pledge, Haornas en Merah Putih. Nu is PON Papua Futsal terug om hetzelfde toernooi te doen, genaamd Christmas Day mini-toernooi.
Het toernooi werd bijgewoond door 25 Futsal-teams in Jayapura City. En het zal plaatsvinden op 5-18 november in het Polimak Hitam Futsal-veld, Jayapura City.

De 25 teams waren verdeeld in 5 poules, waarin groep A Kloofkamp, ​​Simaka, Arjuna Papua, Bifor Papua en Gangza omvatte. Groep B wordt bewoond door Angkasa Putra, Spilo Cuscus, Bintang Papua B, de burgemeester. In groep C zitten Taluk Biru, PON Papua, Mitra 89, HM Dolphin.

Ondertussen heeft Groep D Inshoy, Polimak 1, Noken Soft, M.Crew. Groep E omvat Bintang Papua A, PLN, Bosesi, PWI Siwo Papua. En voor groep F woonden Air Black, Bosskev, Poseydon en WS Arillia.

"Van de 32 teams die waren uitgenodigd voor de technische bijeenkomst, namen slechts 25 teams deel aan het kerstdagtoernooi. Dit toernooi werd geïnitieerd door het Papua PON Futtsal-team in samenwerking met de eigenaar van Mutiara Hitam FC en Romantic Futsal Jayapura ”, aldus de Hoofd Coach van PON Papua Futsal, Daud Henry Arim.

Daud Arim zei dat hij opzettelijk een reeks minitoernooien had gehouden ter vervanging van het Papua PON-proefperiodeprogramma.

"Daarnaast richten we ons ook op het vergroten van de mentale wedstrijd en het vertrouwen van de spelers, door te kijken naar het systeem, de strategie, het spel en de tactiek voor het spelen van zaalvoetbalatleten in PON Papoea", aldus Daud Arim.

De voormalige speler van Persipura Jayapura zei ook dat PON Papua Futsal ook nog bezig is met het implementeren van een degradatiepromotiesysteem. Dus hoopt Daud dat via het mini-kerstdagtoernooi potentiële spelers kunnen worden gerekruteerd om Futsal PON Papua te versterken.

"We blijven mogelijkheden bieden om mee te doen, we willen zien of er nog goede kinderen aan het toernooi deelnemen. We zullen zeker goede zaalvoetbaltechnieken rekruteren", aldus Daud.

"We hopen dat dit een vervanging is voor de Papua PON futsal try-out, daarvoor kunnen de KONI en Puslatprov beheerders ons helpen bij dit evenement", besluit hij.

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.