Breaking

Papoea-kinderen die wapens houden

Papoea-kinderen die wapens houden

De Papua-separatistische groep heeft een zwart verslag van verschillende wreedheden gepleegd tegen medekinderen van de natie. Dit kan zeker niet worden genegeerd, omdat het de Unitaire Republiek Indonesië mogelijk zal verdelen.

Het West Papua National Liberation Army (TNPB) heeft verrassend genoeg een aantal kinderen en adolescenten aangeworven om tegen de Indonesische strijdkrachten te vechten. Zulke acties zouden internationale conventies en kinderrechten hebben geschonden om een ​​goede opleiding te krijgen.

Dit is een propaganda, TNPB heeft opzettelijk de vorming van kindsoldaten gedocumenteerd. Op één foto tieners met zwart geschilderde gezichten. Ze hanteerden vervolgens geweren compleet met munitie en droegen militaire uniformen.

De separatistische groep ging ervan uit dat deze kinderen vechters en tegenstanders van het Indonesische koloniale leger zouden worden. Het zei, ongeveer 12 minderjarige kindsoldaten vechten momenteel voor hun groepen in verschillende regio's in Papoea.

Natuurlijk is dit niet gerechtvaardigd, omdat de VN-werkgroep zich heeft ingezet voor kinderen en gewapende conflicten. In de internationale mensenrechtenwetgeving is 18 jaar de minimumleeftijd voor legale werving en gebruik van kinderen in oorlogsvoering.

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.