Breaking

 Waarnemend gouverneur Ribka Haluk: het doel van uitbreiding is om de verbetering van de welvaart te versnellen



De waarnemend gouverneur van Midden-Papoea, Ribka Haluk, verklaarde dat het doel van de uitbreiding was om de welvaartstoename van de mensen in Papoea te versnellen.

Dit werd overgebracht door Rebekah tijdens het dankfeest voor de vorming van de provincie Centraal-Papoea, in Nabire, vrijdag (18/11/2022).

Aangekomen in Nabire, werd Rebekah begroet door alle geledingen van de samenleving, inclusief regionale hoofden op districts-/stadsniveau, zoals de regent van Nabire, Mesak Magai, en waarnemend regent van Mimika, Johannes Rettob.
 
Op haar eerste werkdag werd Rebekah begroet met een dankgebeurtenis met de mensen van Centraal-Papoea, in Nabire.

Dit evenement is een vorm van dankbaarheid voor de oprichting van de provincie Centraal-Papoea en het verwelkomen van Rebekah Haluk als waarnemend gouverneur van Centraal-Papoea.

"Heel erg bedankt voor zo'n buitengewoon welkom. Alle lof zij God voor Zijn overvloedige zegeningen en bescherming, we kunnen ons allemaal in goede gezondheid op deze plek verzamelen", zei Rebekah in haar opmerkingen.

"Ik ben blij dat ik op dit historische moment met jullie allemaal kan samenkomen om dank te zeggen voor de vorming van de provincie Centraal-Papoea."

"Moge de Almachtige God ons altijd zegenen door ons te wijden aan de natie en staat, in het bijzonder aan de mensen in de provincie Centraal-Papoea."
 
Bij dezelfde gelegenheid bedankte Ribka de leiders of initiatiefnemers van de divisie en alle partijen die een actieve rol hebben gespeeld bij het stimuleren van regionale expansie in Papua, zodat de provincie Centraal Papua kon ontstaan.
 
"We weten allemaal dat het doel van expansie is om de welvaart voor de mensen in Papua te versnellen", legde hij uit.
 
Ribka hoopt dat de bevolking van Papua in de toekomst onafhankelijk en competitief kan zijn.

"Daarom zou ik willen adviseren dat het speciale autonomiebeleid brede bevestigingen heeft opgeleverd voor inheemse Papoea's (OAP), dus laten we hand in hand werken en elkaar steunen om onze gedeelde droom voor een progressief en welvarend Papua in de toekomst te realiseren," concludeerde hij. .

BRON: https://papua.tribunnews.com/2022/11/20/pj-gubernur-ribka-haluk-juang-pemekaran-untuk-percepat-peningkatan-kesejahteraan

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.