Breaking

Telkomsel helpt internetfaciliteiten op school in de omgeving van 3T Sorong



Telkomsel helpt internetfaciliteiten voor zowel de State Elementary School 7 Kampung Klausat, Sorong City als SMP Negeri 15 Sorong Regency als een vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen

"De steun voor de twee scholen in het Sorong-gebied is de toewijding van het toonaangevende digitale telecommunicatiebedrijf in Indonesië om altijd een positieve impact te hebben op de natie in de achtergestelde, leidende en ultraperifere gebieden of 3T in de provincie West Papua," zei Manager van Telkomsel Branch Sorong, Ahmad Mannyaurang in Sorong, vrijdag.

Hij zei dat de hulp bij internetfaciliteiten in Sorong een samenwerking was tussen Telkomsel en het ministerie van Communicatie en Informatie via BAKTI om telecommunicatiesignalen in het 3T-gebied te leveren.

Hij legde uit over de omstandigheden rond SD Negeri 7 Kampung Klausat, Sorong City, voorheen was er geen telecommunicatienetwerk. Nu is er een 4G Telkomsel-netwerk via de Kominfo BAKTI-site.

Naast het bouwen van een telecommunicatienetwerk in het 3T-gebied, zet Telkomsel zich via het CSR-programma ook in om de gemeenschap voordelen te bieden, waaronder het helpen van onderwijsfaciliteiten.

"Dus we richten ons niet alleen op zaken alleen. We zijn blij om aanwezig te zijn om te delen en te delen met studenten, docenten en ouders van studenten in Sorong", voegde Ahmad eraan toe.

Door de socialisatie van InternetBAIK of Responsible, Safe, Inspirational, Creative, leren de vrijwilligers die meededen studenten en hun ouders om verstandig met internet om te gaan.

Daarnaast kregen de leerlingen ook materiaal in de vorm van het introduceren van een aantal beroepen om inspiratie op te doen om hun doelen te bereiken en hoe ze hun handen goed en correct kunnen wassen.

“Het internet is als een tweesnijdend zwaard. Als het verstandig wordt gebruikt, zal het internet zeer nuttig zijn in ons leven. Aan de andere kant, als het verkeerd wordt gebruikt en ongepast wordt gebruikt, zal het een aantal negatieve gevolgen hebben. Dit is wat we van jongs af aan willen benadrukken aan studenten", aldus Ahmad.

De directeur van SD Negeri 7 Sorong City, Ringan Sinurt, sprak zijn oprechte dank uit aan Telkomsel voor de verleende hulp.

'We zullen proberen het te gebruiken voor de vooruitgang van SD Negeri 7 Sorong City. Hopelijk zal Telkomsel in de toekomst meer zegevieren en altijd gezegend worden door de Almachtige God", zei hij.

BRON: https://papuabarat.antaranews.com/berita/22289/telkomsel-help-facility-internet-school-di-region-3t-sorong


Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.