Breaking

KPK neemt in Jayapura een aantal documenten in beslag die verband houden met de zaak van Papua-gouverneur Lukas Enembe



Het KPK-onderzoeksteam nam een aantal documenten in beslag van drie verschillende locaties in Jayapura met betrekking tot de vermeende corruptiezaak waarbij de Papua-gouverneur Lukas Enembe betrokken was.
 
Hoofd van de KPK-nieuwssectie Ali Fikri, toen hij zaterdag werd benaderd vanuit Jayapura, gaf toe dat de documenten waren beveiligd van twee particuliere bedrijfskantoren en de residentie van de partij die verband hield met de zaak in Jayapura.
 
De huiszoeking vond plaats op vrijdag 4 november 2022, nadat het KPK Opsporingsteam de verdachte Papua-gouverneur Lukas Enembe in zijn privéwoning had ondervraagd.
 
Vanaf deze locatie zijn verschillende documenten en elektronisch bewijsmateriaal gevonden waarvan vermoed werd dat ze verband hielden met het bewijs van de zaak.
 
"Het bewijs zal de volledigheid van het dossier zijn door eerst te analyseren en in beslag te nemen", zei Ali Fikri in een kort bericht.

BRON: https://kepri.antaranews.com/berita/138173/kpk-sita-secepat-document-di-jayapura-terkait-case-gubernur-papua-lukas-enembe

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.