Breaking

Telkomsel-BNN Papua socialiseert de gevaren van drugs voor studenten op SMKN 3 Jayapura



PT Telkomsel hield samen met het Papua National Narcotics Agency een videoproductie en een socialisatie over de gevaren van drugsmisbruik bij SMKN 3 Jayapura omdat kinderen in het onderwijs erg kwetsbaar zijn voor de uitnodiging om de verboden otter te gebruiken.

DLS Manager en Direct Sales Operations Telkomsel Maluku Papua Region Arif Rahman Hakim in Jayapura, zei woensdag dat zijn partij zich nu richt op SMKN 3 Jayapura met het thema van de activiteit "ACTIE (Let's Create Content Stay Away from Drugs Now)".
 
"De activiteit werd bijgewoond door 400 klas XI-studenten van SMKN 3 Jayapura, zodat ze karaktereducatie en creatieve vaardigheden kunnen vormen", zei hij.
 
Volgens Arif werd de activiteit ook geleerd om interessante video's te maken en veel likes en views te krijgen van volgers op sociale media.
 
"We stellen Anjas Agustinus voor, zowel een leraar als een beïnvloeder die hij kan leren van het pre-productieproces tot de juiste copywriting bij het samenstellen van een video", zei hij.
 
Hij legde de rol van Telkomsel als digitaal telcobedrijf uit via verschillende digitale platforms in de onderwijssector.
 
"Een daarvan is via skul.id, een geïntegreerde applicatieservice voor alle partijen in het schoolecosysteem, en dan is er Kuncie, een online leerplatform voor bedrijven en mentoring voor de ontwikkeling van werkvaardigheden door rechtstreeks te leren van praktijkmensen en experts in hun velden," zei hij opnieuw.
 
Ondertussen nodigde het hoofd van BNN Papua, brigadegeneraal Pol Rahmat Hidayat, studenten uit om altijd weg te blijven van alle drugsmisbruikactiviteiten.
 
“Drugs zullen jezelf schaden omdat het de geestelijke gezondheid schaadt. Ik ben er zeker van dat je hoge ambities hebt en in de komende 20 jaar zullen er succesvolle mensen van hier zijn", zei hij.

BRON: https://papua.antaranews.com/berita/693741/telkomsel-bnn-papua-socialization-Danger-narkoba-siswa-smkn-3-jayapura

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.