Breaking

 PLN Papua zegt dat het elektriciteitssysteem van Dogiyai Regency is hersteld



PT PLN Papua and West Papua Regional Main Unit (UIW) via de Nabire Customer Service Implementation Unit (UP3) zei dat tot nu toe 100 procent van het elektriciteitssysteem is hersteld in Monamani District, Dogiyai Regency, Centraal Papua.
 
PLN Manager van Nabire Customer Service Implementation Unit (UP3) Manihar Hutajulu zei in een persbericht in Jayapura, zaterdag, dat zijn partij snel handelde in het herstellen van elektriciteit na de rellen die plaatsvonden op zaterdag (12/11).
 
"Prijs God, op woensdag (16/11), om 13.00 WIT, zijn we erin geslaagd om 100 procent van de getroffen systemen te herstellen en bleven we alleen in de brandende gebouwen", zei hij.
 
Volgens Manihar is het herstel van de elektriciteit in Dogiyai Regency het resultaat van samenwerking tussen de regering en de veiligheidstroepen die hebben geholpen de getroffen punten te kammen.
 
"Bedankt voor de hulp en snelle actie van alle partijen, we zullen ons blijven inspannen zodat de elektriciteit weer volledig normaal kan worden", zei hij.
 
Hij legde uit dat de impact van het incident honderden gebouwen in brand heeft gestoken en het elektriciteitsinfrastructuurnetwerk heeft beschadigd, waardoor de levering van elektriciteit aan klanten is gestopt.
 
"Twee dagen na het incident zijn we pas het veld opgegaan nadat de politiechef had verklaard dat de situatie veilig en onder controle was", aldus Manihar.
 
Hij voegde eraan toe dat het netwerk dat door de brand was beschadigd de 20 KV Medium Voltage Air Line (SUTM) omvatte op 3 punten langs het 1,1 kilometer lange circuit (kms), vervolgens het laagspanningsnetwerk (JTR) voor 2 kms en huisaansluitkabels die kon de cijfers niet achterhalen omdat de getroffen klanten nog steeds ontheemd zijn.
 
"Bij het herstelproces betrekken we maar liefst 17 personeelsleden, zodat het netwerknormalisatieproces snel kan worden voltooid", aldus Manihar.

BRON: https://papua.antaranews.com/berita/694945/pln-papua-sebut-sistem-kelistrikan-kabupaten-dogiyai-Back-pulih

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.