Breaking

Pertamina Papua verdeelt hulp aan slachtoffers van de marktbrand in Tanjung Ria Jayapura



PT Pertamina Patra Niaga Regional Papua Maluku heeft 135 basisvoedselpakketten uitgedeeld als een vorm van zorg voor de mensen die getroffen zijn door de brandramp op de Tanjung Ria Inpres-markt, Jayapura City, Papua op zaterdag (12/11).
 
Communicatie- en CSR-manager van Pertamina Patra Niaga Regional Papua Maluku, Edi Mangun zei maandag in een persbericht in Jayapura dat zijn partij snel handelde om de hulp te verdelen omdat de locatie van het incident nog dicht bij de werkomgeving lag.
 
"Wij, samen met een deel van de CSR-functie, zijn bezorgd over de ramp die zich heeft voorgedaan, hopelijk kunnen we door hulp de last voor de slachtoffers verlichten tijdens de herstelperiode van de ramp", zei hij.

Volgens Edi, op basis van beschikbare gegevens, zorgde het incident ervoor dat 38 gezinshoofden moesten evacueren en hun huizen verloren.
 
"Dus deze hulp is de Environmental Social Responsibility (TJSL) van het bedrijf voor de bewoners die zijn getroffen door de brand die plaatsvond in het gebied van Pertamina's ring één locatie," zei hij.

Ondertussen sprak het hoofd van RT 01 Tanjung Ria, Rosmiarty Genda, zijn dank uit aan Pertamina Patra Niaga Regional Papua Maluku voor het reageren op de ramp door hulp te verstrekken aan gemeenschappen die getroffen zijn door de branden.
 
"Hartelijk dank aan Pertamina, die direct coördineerde toen de brand uitbrak en heeft deelgenomen aan het toezicht op de toestand en toestand van de slachtoffers", zei hij.
 
Om op te merken, voorheen het verstrekken van basisbehoeften aan mensen die getroffen zijn door de brand op de Tanjung Ria Presidential Market, Jayapura City, Papua op zondag (13/11).

BRON: https://papua.antaranews.com/berita/694553/pertamina-papua-salurkan-bantuan-korban-kebakaran-pasar-tanjung-ria-jayapura

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.