Breaking

310 chauffeurs in Sorong City ontvangen brandstofvouchers



De regering van de stad Sorong in de provincie West-Papoea deelde bonnen uit aan 310 angkot-chauffeurs en gemotoriseerde boten voor overtochten over zee, die ze konden inwisselen voor stookolie of brandstof bij benzinestations.

"Vouchers voor sociale bijstand op basis van RI Minister van Financiën nr. 134/PMK.07/2022 zijn een poging om de impact van inflatie in de regio's aan te pakken", zei Sorong-burgemeester George Yarangga maandag in Sorong.

Hij zei dat in overeenstemming met de richtlijnen van president Joko Widodo, regionale regeringen in Indonesië, ook in de stad Sorong, in de provincie West-Papoea, een werkprogramma moeten uitvoeren om de hoge inflatie te onderdrukken.

Daarom is het sociale bijstandsprogramma voor brandstofvouchers voor begunstigden van chauffeurs van het openbaar vervoer en chauffeurs op zee een poging van de lokale overheid om de inflatie te beheersen in overeenstemming met de richtlijnen van de minister van Financiën.

Daarnaast, zei hij, werden ook andere programma's voor inflatiebeheersing uitgevoerd, zoals het bewaken van de prijzen van basisbehoeften en het verhogen van voedselgewassen door de gemeenschap door het land in hun eigen tuinen te gebruiken.

Hij zei dat de sociale steun die de overheid via een werkprogramma bood, het bewijs was dat de overheid er altijd was om de problemen van de gemeenschap op te lossen.

George Yarangga hoopt dat de sociale steun van de overheid ten goede zal komen aan de gemeenschap, met name motortaxichauffeurs, om te voorzien in de behoefte aan stookolie te midden van de huidige economische moeilijkheden.

Het hoofd van de Sorong City Social Service, Fauzi Fattah, zei in een aparte verklaring dat de BBM-vouchers die aan 310 Angkot- en gemotoriseerde bootbestuurders voor de Sorong-eilanden overzee waren gegeven, Rp. 300 duizend waard waren.

Hij legde uit dat de begunstigde gemeenschap na ontvangst van de voucher onmiddellijk stookolie inwisselde tegen een gespecificeerde waarde van 300.000 IDR.

Hij voegde eraan toe dat brandstofvouchers voor 310 chauffeurs van het openbaar vervoer en bootmotoren voor begunstigden van de Sorong Islands-zeeoversteek in de stad Sorong gedurende drie maanden van oktober tot december 2022.

BRON: https://papuabarat.antaranews.com/berita/22981/310-pengemudi-di-kota-sorong-accept-help-voucher-bbm

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.