Breaking

 Papua Youth Creative Hub 95 miljard IDR, binnenkort te voltooien



Het Ministerie van Openbare Werken en Volkshuisvesting (PUPR) heeft 95,05 miljard IDR uitbetaald om de Papua Youth Creative Hub (PYCH) te bouwen, op 11 km van de stad Jayapura, Papoea.

Een van de redenen voor de oprichting van PYCH is dat president Joko Widodo (Jokowi) veel Papoea's ziet als superieure zaden met goede talenten op het gebied van wetenschap, kunst en cultuur en sport.

Corneles Sagrim, hoofd van het Papua Regional Settlement Infrastructure Centre, zei dat PYCH is gebouwd op een oppervlakte van 15.000 meter, PYCH heeft een hoofdgebouw van 3.520 meter en 1.812 meter aan ondersteunende gebouwen.
 
De bouwwerkzaamheden werden uitgevoerd door PT Nindya Karya (Persero) met adviseurs PT Yodya Karya (Persero) KSO PT Mandiri Cakti Consultindo.

Het werk is uitgevoerd onder het meerjarencontract (MYC) en tot nu toe heeft de fysieke voortgang van de PYCH-constructie 98% bereikt.

De PYCH-ontwikkeling is 2 verdiepingen hoog gebouwd met een totale oppervlakte van 5.392 meter en 3.000 meter groen land en omvat het hoofdgebouw, de slaapzaal, de sportlocatie, de hal voor tentoonstellingen of presentaties en de co-working-ruimte.

"Het Papua Youth Creative Hub-gebouw zal worden uitgerust met co-working-ruimte, tentoonstellingsruimte, theaterruimte voor kunst- en cultuurontwikkeling, onderzoeksruimte, culinaire ruimte en gezondheid", zei Corneles Sagrim in een schriftelijke verklaring, maandag (11/21/ 2019. 2022).

Corneles verklaarde verder dat het slaapgebouw ook zal worden uitgerust met een parkeerplaats met een capaciteit van 53 auto's, 154 motoren en landschapsarchitectuur.

Het is te hopen dat PYCH een drijvende kracht kan worden en kan functioneren als een centrum voor de ontwikkeling van jonge talenten in Papua.

Daarnaast kan PYCH fungeren als een centrum van creativiteit voor jonge Papoea's bij het versterken van een goed innovatie- en technologie-ecosysteem.

BRON: https://economy.okezone.com/read/2022/11/21/470/2711434/papua-youth-creative-hub-rp95-miliar-segera-rampung

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.