Breaking

Luke Enembe werd onderzocht door een KPK-arts, Firli Bahuri nam deel



Onderzoekers van de Corruption Eradication Commission (KPK) hebben donderdag (3/11) een medisch onderzoek gepland van de gouverneur van Papua, Lukas Enembe.
Volgens monitoring van CNNIndonesia.com waren KPK-voorzitter Firli Bahuri samen met KPK-onderzoekers en artsen donderdag rond 12.00 uur WIT aanwezig in de Cendrawasih-hal van de regionale politie van Papua.

Ze hielden besloten bijeenkomsten met de Papoea-politiechef, de regionale militaire commandant van Cendrawasih en het districtshoofd van Papoea. De bijeenkomst duurde ongeveer 45 minuten.
 
Daarna vertrokken ze omstreeks 12.45 uur WIT van het bureau van de Regiopolitie van Papua naar de residentie van Lukas Enembe in Koya, Jayapura.

Firli en zijn staf, de politiechef van Papoea, de regionale militaire commandant van Cendrawasih en het hoofdkwartier van het district van Papoea gingen met twee minibussen naar Koya. Er werden ook twee zwarte koffers vervoerd.

Firli of andere functionarissen hebben na de vergadering geen verklaring afgelegd. Ze vertrokken onmiddellijk.
 
Eerder noemde de KPK Lukas Enembe als verdachte in de gratificatiezaak. Lukas heeft de dagvaarding van de KPK tot op heden echter niet gehonoreerd.

Luke's juridische team zei dat zijn cliënt ziek was. Ze vroegen zelfs toestemming om Lukas mee naar het buitenland te nemen om zich te laten behandelen.

BRON: https://www.cnnindonesia.com/nasional/20221103111048-12-868945/lukas-enembe-diperriksa-dokter-kpk-hari-ini-firli-bahuri-ikut-serta

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.