Breaking

George Saa waardeert de bezorgdheid van president Jokowi voor de Papoea-jeugd



Een jonge Papoea-leider, Septinus George Saa, sprak zijn waardering uit voor president Joko Widodo (Jokowi) die serieus aandacht besteedt aan de ontwikkeling van het Papoea-personeel door het vertrouwen dat wordt gegeven aan Inspiring Young Papuas (PMI).

Dat zei George Saa vrijdag in een persverklaring in Manokwari als reactie op het plan van president Joko Widodo (Jokowi) om het Papua Youth Creative Hub (PYCH)-gebouw in Jayapura, Papua, in december in te huldigen.

"Als een van de oprichters van Inspiring Young Papua (PMI), waardeer ik persoonlijk de aandacht en het vertrouwen die de president en de State Intelligence Agency (BIN) aan Papoea-jongeren hebben gegeven via PMI als een drijvende kracht voor de jonge generatie van Papua. " zei Joris.
 
Daarom hoopt hij dat bij de inhuldiging van het PYCH-gebouw door de president, alle (21 oprichters) van PMI die hun respectieve werkprogrammaplannen voor de president in 2019 hebben gepresenteerd, actief zullen zijn en zullen bijdragen aan het succes van PMI.
 
Hij zei dat de faciliteiten en infrastructuur bij PYCH zich op een oppervlakte van ongeveer 1,5 hectare bevinden, uitgerust met het hoofdgebouw, slaapzaal, sportlocatie, zaal voor tentoonstellingen of presentaties en co-working-ruimte.
 
"Alle faciliteiten en infrastructuur kunnen worden beheerd, gebruikt en toegankelijk voor alle jonge Papoea-generaties die een droom hebben om betrouwbare zakenmensen te worden in hun respectievelijke vakgebieden", zei hij.
 
Volgens hem is PMI een groot huis met alle jonge Papoea's die bereid zijn om samen te werken om vooruitgang op hun respectieve gebied te stimuleren.
 
Daarom moedigde George PMI, aan wie een van de beheerders van het PYCH-gebouw was toevertrouwd, ook aan om een bredere toegang te openen zodat meer jonge Papoea's zich konden aansluiten.
 
"We hebben een huis gemaakt door de president en BIN, laten we daar werken voor de bevordering van het welzijn van Papua. Veel jonge mannen en vrouwen uit de regio's willen lid worden van PMI, maar hebben geen toegang gekregen", zei hij.
 
Hij moedigde PMI ook aan om een transparante organisatie te worden in het beheer van partnerschapsfondsen die worden verstrekt door interministeries en centrale en regionale overheden.
 
Het is bekend dat PMI een forum is dat door president Jokowi is toevertrouwd en dat direct wordt bijgestaan door de State Intelligence Agency (BIN) die alle jonge Papoea-generaties aanmoedigt om te werken en superieure MSME-producten en -technologie te creëren om op de markt te brengen om de Papoea- en nationale economie te versterken.

BRON: https://www.antaranews.com/berita/3238553/george-saa-apresiasi-perhatian-ppresidential-jokowi-bagi-pemuda-papua

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.