Breaking

De provinciale regering van Papua heeft drie toonaangevende grondstoffen voorbereid op de G20 Bali



De provinciale regering van Papua (Pemprov) zei via de lokale coöperaties, MSME's en het personeelsbureau (Disperindagkop) dat tijdens de implementatie van het G20-voorzitterschap/voorzitterschap in Nusa Dua, Bali, het drie superieure basisproducten van Bumi Cenderawasih zou bereiden.
 
Waarnemend hoofd van het ministerie van Industrie, Handel en Industrie, MKB en Mankracht van de provincie Papua, Pendius Wanimbo, in Jayapura, dinsdag, zei dat tijdens het evenement drie goederen zouden worden gepresenteerd, namelijk koffie, batik en handwerk.
 
"We zijn klaar om deze drie producten naar de implementatie van het G20-voorzitterschap in Nusa Dua te brengen, waar deze producten in overeenstemming zijn met de door de commissie gevraagde normen", zei hij.
 
Volgens Pendius was er eerder een activiteit van Smesco Indonesia waarbij 15 provincies betrokken waren, waaronder Papoea, die op 10 november zou plaatsvinden, zodat zijn partij zes goederen zou aanbieden.
 
"Naast de drie grondstoffen presenteren we ook verschillende verwerkte vis, vervolgens batik-ambachten, handwerk zoals het maken van tassen van schors, die in Smesco-activiteiten niet te koop zullen worden getoond", aldus Pendius.
 
Hij legde uit dat de activiteit erg goed was, waar zijn partij de resultaten van Papua's superieure goederen aan de bredere gemeenschap kon verkopen, zodat de producten van MSME's in Cenderawasih Earth nog beroemder zouden worden.
 
"Omdat er veel bezoekers van binnen en buiten het land zullen zijn, moeten we de kwaliteit van het product zelf zo goed mogelijk voorbereiden", aldus Pendius.

Hij voegde eraan toe dat met deze goede kans wordt gehoopt dat het in de toekomst een goede kans zal zijn, zodat mkmo's in Papua kunnen doorgroeien naar het digitaliseringstijdperk.

BRON: https://papua.antaranews.com/berita/694125/pemprov-papua-prepare-tiga-komoditas-unggulan-pada-g20-bali

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.