Breaking

De inauguratie van 3 nieuwe autonome regio's in Papua is klaar om te worden gehouden, de inauguratie van de waarnemend gouverneur wacht op het besluit van de president



De centrale regering heeft via het ministerie van Binnenlandse Zaken voorbereidingen getroffen voor de inhuldiging van drie Nieuwe Autonome Regio's (DOB), namelijk de provincies Zuid-Papoea, Centraal-Papoea en Papua-gebergte, die op vrijdag (11/10) zal plaatsvinden. bevindt zich op de hoofdpagina van het hoofdkantoor van het ministerie van Binnenlandse Zaken van de Republiek Indonesië.

Hoofd van het Informatiecentrum (Kapuspen) van het Ministerie van Binnenlandse Zaken (Kemendagri) Benni Irwan, die woensdag 9 november 2022 door Lintas Papua.Com werd benaderd, zei dat zijn partij voorbereidingen had getroffen voor de inhuldiging van 3 nieuwe autonome regio's in Papua, op vrijdag 11 november 2022.

"Wat betreft de inauguratie van de waarnemend gouverneur, we wachten nog steeds op het presidentieel besluit", zei Benni Irwan.

In verband met de circulatie van de namen van 3 nieuwe autonome regio's in Papua, namelijk;

- Waarnemend Gouverneur van Centraal Papua, Ribka Haluk, Regiosecretaris Doren Wakerwa.

- waarnemend gouverneur van het Papuagebergte, Nikolaus Kondomo, secretaris John Walilo.
 
- Waarnemend Gouverneur van Zuid-Papoea, Dr. Ir. Apolo Safanpo, regionaal secretaris Mohammad Musa'ad.

Bel de Kapuspen Kemendagri, dat zijn de genoemde namen, maar wacht natuurlijk op het presidentieel besluit.

"Ja, dat zijn de namen die genoemd zijn, we zullen zeker wachten op het presidentieel besluit", zei het hoofd van de Penuspen van het ministerie van Binnenlandse Zaken, Benni Irwan.

BRON: https://www.Lintaspapua.com/nasional/pr-6555519117/peresmian-3-dob-di-papua-siap-digelar-pelantikan-pencepat-gubernur-Waiting-Decision-Ppresident

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.