Breaking

BPS Papua zegt dat de 2022 Regsosek-gegevensverzameling 40 procent bereikt



Het Centraal Bureau voor de Statistiek (BPS) van de provincie Papua zei dat 40 procent van de doelstelling voor gegevensverzameling was bereikt bij het ingaan van de derde week van de implementatie van de Sociaal-Economische Registratie (Regsosek) in 2022.
 
De coördinator van de statistiekfunctie van BPS Papua Social Sugiyanto in Jayapura zei dinsdag (8/11) dat er een aantal gebieden zijn die moeilijk te bereiken zijn vanwege hun geografische ligging en bewoners die zelden thuis zijn.
 
"Deze gebieden omvatten Intan Jaya, Deyai, Lanny Jaya, Mamberamo Raya regentschappen en verschillende andere uitbreidingsgebieden die toegang hebben die vrij moeilijk te bereiken is," zei hij.
 
Volgens Sugiyanto zijn de agenten daarvoor tot nu toe bezig met het verzamelen van gegevens, zijn partij hoopt dat wanneer ze terugkeren, de voortgang van Regsosek het doel van ten minste 50 procent kan bereiken, zodat het nauwkeurige gegevens kan leveren.
 
"We zijn nog steeds optimistisch dat met nog een week te gaan ons doel zal worden bereikt om nauwkeurige gegevens te produceren, omdat het een database voor sociale programma's zal worden", zei hij.
 
Hij legde uit dat zijn partij hoopte op actieve deelname van alle elementen van de overheid, TNI-Polri en de gemeenschap, zodat de Regsosek-gegevensverzameling soepel zou kunnen verlopen.
 
"We vragen het publiek om vragen van officieren eerlijk te accepteren en te beantwoorden in de 2022 Regsosek-gegevensverzameling", zei hij opnieuw.
 
Hij voegde eraan toe dat het met de implementatie van Regsosek de database zou kunnen verbeteren, zodat de sociale beschermingsprogramma's die door de overheid worden uitbetaald, precies op schema kunnen liggen.

BRON: https://papua.antaranews.com/berita/694145/bps-papua-sebut-pendataan-regsosek-2022-reach-40-persen

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.