Breaking

Biak Numfor Regency Government distribueert BLT vanwege brandstofprijsstijging



De Biak Numfor Regentschapsregering, Papua, verdeelde directe contante hulp (BLT) om de inflatie te beheersen als een sociale impact van de toename van stookolie (BBM) aan 2.043 begunstigden, bestaande uit vissers, transportchauffeurs en motortaxichauffeurs.

"Vandaag heb ik de BLT overgedragen vanwege de toename van brandstof en basisvoedselhulp aan de bewoners", zei regent Herry Ario Naap na het overhandigen van BLT-hulp in Biak, donderdag.

Regent Herry hoopt dat de BLT-ontvangers de sociale bijstandsfondsen goed kunnen gebruiken, omdat het de inwoners van Biak echt helpt om met hun gezin in hun dagelijkse behoeften te voorzien.

"Elke hoeveelheid directe hulp die door de lokale overheid aan de bewoners wordt verleend, zal helpen om in de dagelijkse behoeften van de gemeenschap te voorzien", zei Biak Regent Herry in reactie op directe hulp om de inflatie onder controle te houden.

Regent Herry nodigde de begunstigden uit om dankbaar te zijn voor de BLT-bijstand van de overheid.

Ondertussen zei het hoofd van de sociale dienst, Ferry Bettay, dat de gegevens van de ontvangers van de BLT-sociale bijstand 1.332 vissers, 532 motortaxichauffeurs en 179 transportchauffeurs omvatten.

"Tegelijkertijd werd er ook sociale bijstand voor schooluitrusting en basisbehoeften verstrekt aan wezen en scholieren", zei hij.

Los daarvan gaf het waarnemend hoofd van het regionale agentschap voor financieel beheer Gunadi toe dat de distributie van BLT BBM een implementatie was van het beleid van de lokale overheid om de inflatie te beheersen, waarvan de middelen afkomstig waren uit het regionale transferbudget voor 2022.

"In overeenstemming met het inflatiebeheersingsbeleid als gevolg van de stijging van de brandstofprijs, heeft de regering van het regentschap Biak een budget van IDR 3,5 miljard toegewezen voor het BLT-programma", aldus Gunadi.

BRON: https://papua.antaranews.com/berita/694277/pemkab-biak-numfor-salurkan-blt-dampak-kenaikan-bbm

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.