Breaking

BKD Papua zorgt ervoor dat concurrerende ASN's in 3 nieuwe autonome regio's worden geplaatst



De Regionale Ambtenarendienst van de Provincie Papua (BKD) zal een competitief en gekwalificeerd Staatsapparaat (ASN) plaatsen om de regering te ondersteunen in de drie nieuwe autonome regio's in Cenderawasih Earth.

Dit werd zondag (13-11-2022) in Jayapura door het hoofd van het Regionaal Personeelsbureau (BKD) voor de provincie Papoea, Marthen Kogoya, aan journalisten meegedeeld.
 
"Door concurrerende ASN's te plaatsen, kunnen ze onmiddellijk werken en de overheid leiden", zei hij.

Volgens Marthen zal zijn partij ervoor zorgen dat de provincie Papua, als vertegenwoordiger van de centrale overheid, alle personele middelen in de drie nieuwe provincies zal begeleiden.

Drie waarnemend gouverneurs van de Nieuwe Autonome Regio die vrijdag (11/11/2022) zijn benoemd door minister van Binnenlandse Zaken Tito Karnavian bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken, Jakarta. De drie waarnemende gouverneurs zijn Apolo Safanpo, Rebekah Haluk en Nikolaus Kondomo.
 
"Hopelijk kunnen in 2024, na de vorming van een definitieve regering, de wielen van de regering en de samenleving draaien zoals verwacht", zei hij.

Het is bekend dat de drie nieuwe autonome regio's (DOB) van Papua, namelijk de provincie Zuid-Papoea, de provincie Centraal-Papoea en de provincie Highlands Papua, zijn ingehuldigd.
 
De inauguratie van de drie autonome regio's van Papoea-Nieuw-Guinea werd uitgevoerd door de minister van Binnenlandse Zaken (Mendagri), Tito Karnavian in Jakarta, vrijdag (11/11/2022).

Daarnaast heeft de minister van Binnenlandse Zaken ook waarnemend Gouverneurs (Pj) van deze provincies benoemd.
 
De drie benoemde namen van de waarnemend wet waren deskundige staf van de minister van Binnenlandse Zaken voor regeringszaken, Apolo Safanpo voor de waarnemend gouverneur van Zuid-Papoea, deskundige staf van de minister van Binnenlandse Zaken voor apparatuur en openbare diensten, Ribka Haluk voor de waarnemend Gouverneur van Centraal-Papoea, en deskundig personeel voor interinstitutionele betrekkingen en internationale samenwerking bij de AGO, Nikolaus Kondomo voor waarnemend gouverneur van het Papoea-gebergte.

BRON: https://papua.tribunnews.com/2022/11/14/bkd-papua-pastikan-bakal-placekan-asn-kompetitif-di-3-dob

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.