Breaking

Biak Ziekenhuis implementeert digitaliseringsdiensten voor patiëntenbehandeling



Het Regionaal Algemeen Ziekenhuis (RSUD) van Biak Numfor Regency, Papoea heeft informatietechnologie geïmplementeerd om interklinische gezondheidsdiensten te digitaliseren om de behandeling van patiënten te versnellen.

"Het gebruik van digitaliseringsdiensten in het ziekenhuis van Biak werd gedreven door de leiding van directeur Ricardo Mayor vanwege een vraag. Ja, ook patiënten die gezondheidsconsulten willen, kunnen telegeneeskunde gebruiken", zei de medische commissie van het Biak Ziekenhuis Dr. Wayan Widana Sp Bedah in Biak, maandag.

Met digitaliseringsdiensten, zei hij, geeft de arts onmiddellijk de resultaten van het onderzoek door om het medicijn naar de apotheek te brengen en een medische diagnose te stellen voor de betrokken patiënt.

Hij erkende dat digitaliseringsdiensten het ziekenhuismanagement hielpen de kwaliteit van de dienstverlening aan patiënten die werden behandeld als poliklinische of intramurale patiënten te verbeteren.

"Ja, alle resultaten van het onderzoeken van het medisch dossier van de patiënt worden vertrouwelijk behandeld en digitaal opgeslagen", zei hij.

Directeur van het ziekenhuis van Biak, dr. Ricardo R. Mayor, zei dat de directie van het ziekenhuis van Biak digitale technologie-innovaties heeft toegepast om de kwaliteit van de gezondheidsdiensten voor de omwonenden te verbeteren.

"Ziekenhuis Biak blijft innoveren bij het ontwikkelen van digitalisering van diensten in het ziekenhuis om gemakkelijke toegang te creëren voor het comfort en de snelheid van patiënten", zei hij.

Hij zei dat momenteel patiënten die voor behandeling gaan zich online kunnen aanmelden via de administratie van het Biak Ziekenhuis.

"Digitale transformatie van gezondheidsdiensten zorgt voor snelheid, bruikbaarheid en vereenvoudigt medische dossiers, laboratoriumcontroles tot behandeling (afhandeling) van de gezondheid van de patiënt", zei hij.

Op basis van gegevens komt het aantal patiënten dat zich in het Biak Ziekenhuis laat behandelen op 129 duizend per jaar.

BRON: https://papua.antaranews.com/berita/694617/rumah-sakit-biak-terurkan-pelayanan-digitalisasi-berobat-pasien

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.