Breaking

Biak Health Office ontving 450 Pfizer-vaccins



Het Biak Numfor District Health Office, Papua ontving een zending van 450 Pfizer-vaccins om te voorzien in de vaccinatiebehoeften van de mensen in het gebied.

"Het Gezondheidsbureau heeft 75 vaccinflacons ontvangen en ze zijn klaar om te worden gebruikt om boostervaccinaties te geven aan de Biak Numfor-gemeenschap", zei hoofd van de afdeling Ziektepreventiecontrole (P2P) van het Biak Health Office, Ruslan, Epid in Biak, zaterdag.

Hij zei dat nog eens 450 vaccins zouden worden gedistribueerd naar gezondheidsinstellingen van de overheid en de gezondheidskliniek van Biak Resort Police.

Ruslan deed een beroep op de bevolking van Biak Numfor Regency om boostervaccinaties te kunnen uitvoeren bij gezondheidsinstellingen van de overheid en de TNI/Polri.

Ruslan zei dat de beschikbaarheid van boostervaccins naar verwachting het aantal inwoners van Biak Numfor zal doen toenemen dat vaccinatiediensten krijgt.

"Het Gezondheidsbureau hoopt dat de huidige voorraad vaccins kan voldoen aan de behoeften van de mensen van Biak Numfor", zei Ruslan Epid.

Ruslan zei dat de boostervaccinatieservice in Biak Numfor Regency zal blijven draaien in overeenstemming met het regeringsprogramma om de vaccinatieresultaten voor inwoners tot 100 procent te verhogen.

Wat betreft het gebruik van Indonesische vaccins, is volgens Ruslan het Biak Health Office geïnformeerd om in eigen land gemaakte vaccins te verkrijgen.

"Voor wanneer het leveringsschema en hoeveel vaccins door het Biak Health Office zullen worden ontvangen, wachten we nog steeds op verdere informatie van het gezondheidskantoor van Papua", zei hoofd van P2P Health Office Ruslan.

BRON: https://papuabarat.antaranews.com/berita/22373/dinas-kesehatan-biak-dapat-kiriman-450-vaccin-pfizer

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.