Breaking

Sorong Regency-regering waardeert Pertamina's inzet om het behoud van het milieu te ondersteunen



De regering van Sorong Regency, West Papua waardeert de inzet van PT Refinery Pertamina International Refinery Unit VII Kasim om de inspanningen voor milieubehoud in haar werkgebied te ondersteunen.

Sorong Regent Jhon Kamuru in Sorong zei maandag dat de lokale overheid het bedrijf heeft beloond voor het ondersteunen van herbebossingsinspanningen, het bouwen van faciliteiten en infrastructuur in natuurtoeristische parken, evenals voor het versterken van de gemeenschap.

"Hopelijk kan deze waardering de toewijding van het bedrijf aan de Kasim-raffinaderij vergroten op het gebied van milieubeheer en wat er tot nu toe is gedaan", zei hij.

Raffinaderij GM Kasim Yusuf Mansyur zei dat de prijs van de lokale overheid de motivatie van het bedrijf om inspanningen op het gebied van milieubehoud te ondersteunen, heeft vergroot.

"Het bedrijf staat altijd open voor elke partij die wil samenwerken aan het behoud van het milieu in Sorong Regency", zei hij.

Het bedrijf heeft de aanplant van tienduizenden mangroveboomzaailingen en endemische boomzaailingen in het district en de stad Sorong ondersteund. Daarnaast ondersteunt het bedrijf inspanningen om de capaciteit van burgers te vergroten door middel van programma's voor economische empowerment.

BRON: https://papuabarat.antaranews.com/berita/15081/pemkab-sorong-apresiasi-komitmen-pertamina-support-pelestarian-lingkungan

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.