Breaking

Regentschapsregering Biak moedigt Pokdarwis aan om toeristisch management te leiden



De regering van het regentschap Biak Numfor, Papua, moedigt acht toeristische bewustzijnsgroepen (pokdarwis) in het gebied aan om de regionale toerismesector te leiden door toeristische objecten met hoge verkoopargumenten professioneel te beheren.

"De gevormde Pokdarwis moeten het bestaan van het beheer van onze toeristische sector kunnen aantonen. Er moeten toeristische producten zijn die externe verkoopwaarde hebben", zei Onny Dangeubun, hoofd van het bureau voor toerisme van Biak, in Biak, zondag.

Onny zei dat een van de pokdarwis die als redelijk goed werd beschouwd in het beheren van toeristische objecten de Japanse grot Binsari was.

"Ieder lid van de pokdarwi's in de Japanse grot Binsari heeft goed werk geleverd, vooral door de omgeving elke dag schoon te houden op toeristische bestemmingen", zegt Onny.

Hij zei dat de regering van het regentschap Biak Numfor zal blijven streven naar begeleiding van de acht gevormde Pokdarwi's.

Het doel van de vorming van Pokdarwis is dat toeristische attracties in Biak Numfor Regency beter beheerd kunnen worden.

Onny gaf toe dat de ontwikkeling van het toerisme in elke regio nooit los kan worden gezien van de deelname van gemeenschaps- en jongerenbewustzijn in het gebied.

"De vooruitgang van toeristische objecten in termen van zaken zal zeker ook een impact hebben op het vergroten van onze lokale inkomsten", zei hij

BRON: https://papua.antaranews.com/berita/685889/pemkab-biak-push-pokdarwis-menjadi-ujung-tombak-kelola-pariwisata

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.