Breaking

Productiviteit van lokale vissers aanmoedigen, Jayapura City Fisheries Service Do This



De Jayapura City Fisheries Service stimuleert de productiviteit van lokale vissers door de infrastructuur te versterken.

Het hoofd van de Jayapura City Fisheries Service, Matheys Sibi, zei dat zijn partij 3 uitstekende programma's heeft in de overgangsperiode.
 
"Wij bij de Visserijdienst hebben 3 uitstekende programma's die aan de gang zijn, namelijk de ontwikkeling van vangstvisserij, aquacultuur, om het concurrentievermogen van visserijproducten te versterken," zei Matheys tegen Tribun-Papua.com in Jayapura, woensdag (22/6/2022) )

Volgens hem heeft de Jayapura City Fisheries Service tot nu toe 2139 lokale vissers bereikt via de 3 empowerment-programma's.
 
Hij ging door, om vissers te versterken in de categorie van Papoea Orang Asli (OAP) en niet-OAP, zijn partij gaat door met het versterken van productiefaciliteiten en infrastructuur (Sarpras).

"Sarpras die tot nu toe zijn geleverd, zijn in de vorm van visuitrusting (API) en vishulpmiddelen (ABPI)", zei hij.

Hij zei dat de soorten hulp die werden geboden in de vorm van veiligheidsuitrusting, buitenboordmotoren, katinting-machines en netten waren.
 
"De vissers die zijn geregistreerd, hebben hulp gekregen via drie superieure programma's die we blijven promoten", zei hij.
 
Niet alleen dat, in het kader van het herstel van de visbestanden in kustgebieden, heeft zijn partij ook visappartementen ter beschikking gesteld die zullen worden vrijgelaten in de wateren van Youtefa Bay, Jayapura.

"We proberen ook hulp en training te bieden aan vissers, wat natuurlijk naar verwachting inzicht zal verschaffen in het maximaliseren van het bestaande potentieel", zei hij.
 
Hij zei dat als lokale vissers de versterking van de infrastructuur zouden krijgen, ze direct gekwalificeerde capaciteiten zouden hebben omdat ze werden ondersteund door faciliteiten.

"We hopen dat de geboden hulp nuttig kan zijn, precies op het juiste moment, en kan worden gebruikt zoals het zou moeten zijn", zei hij.
 
Gewoon om op te merken, met name in het vangstvisserijprogramma, dat er 2000 vissers zijn die zijn opgevangen door de Jayapura City Fisheries Service.

Dit is ook een vorm van de inspanning van de Jayapura City Fisheries Service om lokale lokale vissers in staat te stellen concurrentievermogen te hebben, zowel in termen van kwaliteit als productiviteit.

BRON: https://papua.tribunnews.com/2022/06/22/push-productivity-nelayan-lokal-dinas-perikanan-kota-jayapura-laku-ini

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.