Breaking

Bouw van een internetnetwerktoren in Yokari District, Harun Ronal: we zullen controle



De bouw van een internetnetwerktoren in Yokari District, Jayapura Regency, Papua Provincie, werd hartelijk verwelkomd door lokale jongeren

Dat heeft het hoofd van de dienst Communicatie en Informatica, Gustaf Griapon, meegedeeld aan de mediaploeg in Sentani.
 
"We waarderen de jongeren in het Yokari-district enorm die hun bezorgdheid hebben getoond over de bouw van de toren", aldus Gustaf.

Volgens hem is de vorm van steun die de jongeren van het Yokari District hebben getoond een voorbeeld voor alle jongeren in het lokale district.
 
"Dit is een voorbeeld en rolmodel voor alle mensen in Jayapura Regency voor duurzame ontwikkeling", zei hij.

Ondertussen zei Harun Ronal, jeugdleider van het Yokari District, dat hij als jonge man alle regeringsprogramma's verwelkomde om toegang tot informatie voor de gemeenschap te openen door de bouw van torens.
 
"Dit is een concrete uiting van de ernst van de regering jegens de gemeenschap en een kans die we moeten ondersteunen", zei Harun.

De reden, volgens Harun, is dat de bouw van de toren zeer nuttig is voor de gemeenschap.
 
"De gemeenschap heeft lang gewacht op de bouw van deze toren, omdat mensen tot nu toe moeite hebben gehad om naar de berg te klimmen om een signaal te krijgen wanneer ze met verre families communiceren", zei hij.
 
Hij zei dat de gemeenschap en de jeugd toezicht zullen blijven houden op de bouw van de toren.

"We zullen het proces en de fasen van het bouwen van deze internetnetwerktoren handhaven totdat deze is voltooid", voegde hij eraan toe.

BRON: https://papua.tribunnews.com/2022/06/22/pembangun-tower-jaringan-internet-di-distrik-yokari-harun-ronal-kami-akan-kawal

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.