Breaking

Paulus Waterpauw nodigt de nationale massamedia uit op aarde Y-20 in West Papua



Waarnemend (Pj) Gouverneur van West Papua Paulus Waterpauw verklaarde dat het succes van de ontwikkeling van West Papua niet los kan worden gezien van de deelname van de massamedia aan het verstrekken van accurate, geloofwaardige informatie en het opleiden van het publiek.

"De rol van de nationale pers in de regio's is erg belangrijk om het goede nieuws van de Youth Twenty (Y-20) te verspreiden, die van 17 tot 20 juni in het regentschap Manokwari zal plaatsvinden", zei hij in Manokwari, in de provincie West Papua. Dinsdag.
 
De persmedia, zei hij, moeten worden betrokken bij het verspreiden van positief nieuws over de Women Twenty (W-20) die net is afgelopen, en de voorbereidingen van West-Papoea om de Y-20 weer te verwelkomen.
 
Waterpauw zei dat door media-aandacht de G-20-deelnemende landen gemakkelijk toegang konden krijgen tot informatie over de provincie West Papua in Oost-Indonesië, waar de W-20- en Y-20-evenementen plaatsvonden.
 
"De wereld, vooral de G-20 deelnemende landen, moeten weten dat de provincie West Papua de gastheer is van de W-20 en Y-20. Ik hoop dat dit een verslag zal zijn van de commissie en de technische instanties van de regering in het omarmen van de nationale persmedia in West-Papoea", aldus Waterpauw.
 
Bovendien zei Melkias Werinussa, hoofd van de W-20 en Y-20 Lokale Comités voor de provincie West Papua, dat de voorbereiding voor de implementatie van de Y-20 in Manokwari, de hoofdstad van de provincie West Papua, 95 procent had bereikt.
 
"De voorbereiding van de commissie is voor 95 procent geweest, we verwachten de deelname van de persmedia aan positieve berichtgeving en het opleiden van de mensen van West-Papoea over de voordelen van Y-20 voor de jeugd in deze provincie voorafgaand aan de opening op 17 juni", hij zei.
 
Hij nodigde ook de jeugd van West-Papoea uit als frontlinie van ontwikkeling om de veiligheid en het comfort van de stad Manokwari te helpen verzekeren voorafgaand aan de komst van de Y-20-ambassadeurs tot het hoogtepunt van de uitvoering van de activiteiten later.

BRON: https://papuabarat.antaranews.com/berita/14933/paulus-waterpauw-ajak-media-massa-nasional-bumikan-y-20-di-papua-barat

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.