Breaking

IWK Bone Papua wordt naar verwachting een ontwikkelingsbrug in Papua



De inhuldiging en inhuldiging van het IWK (Women's Family Association) bestuur van de provincie Bone Papua zal naar verwachting de provinciale overheid van Papoea gezamenlijk helpen bij het uitvoeren van haar visie en missie, zoals het spreekwoord waar op de aarde wordt getrapt, waar de lucht wordt hooggehouden.
 
De Gouverneur van Papua legde via de Gouverneursdeskundige Staf, Sociale Zaken en Human Resources van de provincie Papua, Elsye Penina Rumbekwan, uit dat de inhuldiging en inhuldiging van de IWK Bone Papua-provincie in 2022-2027 de eerste stap is in het implementeren van verantwoordelijkheid als organisatie, in de gemeenschap.

Hij vervolgde, tijdens deze inauguratie, hoopte hij dat het nieuwe IWK Papoea-bestuur zijn werkprogramma met volledige professionaliteit en met grote toewijding kan uitvoeren om regionale, nationale en staatsorganisaties vooruit te helpen.

"De gouverneur van Papua hoopt dat de voorzitter van de IWK Bone DPP deze organisatie tot een brug kan brengen, waar Bone-vrouwen zich kunnen mengen met onze broeders en zusters in de provincie Papua, zodat we samen de provincie Papua kunnen bouwen", vertelde hij aan Cenderawasih Pos. , zaterdag (11/6) geleden.

De gouverneur sprak ook zijn dank uit aan de voorzitter van de DPP IWK Bone, omdat hij als arts in het Abepura-ziekenhuis zowel de dienstverlening als het uiterlijk van het ziekenhuis ten goede heeft gebracht.
 
"De gouverneur van Papua hoopt dat hij, door de ervaring van de voorzitter van de Papua IWK DPP, als arts, deze organisatie kan leiden om professioneler te handelen bij het vooruithelpen van de mensen in de provincie Papua," legde hij uit.

Van de Bone Family Women's Association, een belangrijk onderdeel van de Bone Community Family Association, wordt verwacht dat zij als sociale organisatie en als overheidspartner ondersteuning biedt bij de ontwikkeling, met name bij het mobiliseren van het potentieel van vrouwelijke intellectuelen om samen met de overheid te werken aan ontwikkeling Indonesische cultuur en in het bijzonder in Papua.

"De Gouverneur van Papua hoopt dat IWK zich altijd zal ontwikkelen, werken en vooruitgang zal maken met andere vrouwenorganisaties in Papua, zelfs het nieuwe bestuur zal naar verwachting meer waarde bieden voor alle Bone vrouwen in Papua en ook voor andere vrouwen en kinderen in Papua. Pappu, " hij legde uit.

Inmiddels heeft de voorzitter van het Centraal Been IWK DPN, Hj. Nurwasih Nur zei, de inauguratie van de DPP IWK Bone Papua Provincie, zodat alles wat is overgebracht als de visie en missie van de IWK Bone Papua, kan worden uitgevoerd, zelfs in overeenstemming met het mandaat dat is vastgesteld door de Centrale IWK Bone.

"Ik vertrouw ook de gouverneur van Papua, IWK Bone Papua Province toe en ik hoop dat zij zich ook kunnen verenigen met de Papoea-regering, want waar op de aarde wordt getrapt, wordt de lucht in stand gehouden", legde hij uit.

Voorzitter van de DPP IWK Bone Papua Provincie, dr. Hj. Jumilarita, legt SpA.M.Kes uit, vanaf deze inauguratie heeft IWK Papua Province 4 doelstellingen die tijdens de dienstperiode 2022-2027 zullen worden uitgevoerd.

"Eerst hebben we een programma om het welzijn van moeders en kinderen te verbeteren, hier is hoe we de moeders van de Bone-familie in staat kunnen stellen om onafhankelijk creatief te zijn en zelfs natuurlijke hulpbronnen in Papua te versterken," zei hij.

Ze vervolgde: de toename van IWK Bone-leden, waarvan de Bone Women's Association hoopt, kan de mensen in Papua echt ten goede komen, niet alleen intern, maar alle geledingen van de samenleving in Papua kunnen profiteren van de aanwezigheid van IWK Bone Papua.

De derde is de versterking van het systeem, namelijk door het systeem te versterken om in te spelen op de belangen van de gemeenschap, in het bijzonder de mensen van Papua. En niet minder belangrijk is het managen van verandering, namelijk door een gezamenlijke inzet, niet alleen voor de Bone Family Women's Association, maar voor alle mensen in Papua.

Met deze 4 programma's hoopt IWK Bone Papua partnerschappen aan te gaan met de provinciale overheid van Papoea en Jayapura City en alle gemeenschappen.

BRON: https://www.ceposonline.com/2022/06/13/iwk-bone-papua-diharapkan-jadi-jembatan-pemhasilan-di-papua/

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.