Breaking

Pamitan IPDN Praja, de boodschap van Yapen Regent: blijf uit de buurt van drugs en alcohol



Young Civil Service and Intermediary Institute for Domestic Administration (IPDN) nam afscheid na het voltooien van een 20-daagse veldoefening in Yapen Archipelago Regency, Papua.

Het afscheid vond plaats tijdens een bezoek aan het Yapen Regent's Office House, maandag 30 mei 2022. Naast de regent Tonny Tesar nam de IPDN Prajas ook afscheid van de regiosecretaris van Plt Yapen Erny R Tania en verschillende leiders van regionale apparaatorganisaties.

De Yapen-regent, Tonny Tesar, bracht bij die gelegenheid een speciaal bericht over aan IPDN Prajas die naar Jatinangor zal terugkeren. Naast het behouden van de goede naam van de Yapen Islands Regency, worden IPDN Prajas er ook aan herinnerd om weg te blijven van drugs en alcohol.

“Veel kinderen willen naar IPDN-scholen, maar hebben de kans niet gehad, dus je moet je opleiding goed kunnen afronden. Denk eraan om uit de buurt te blijven van drugs en alcohol", zei Tonny Tesar.

Ondertussen sprak IPDN Praja, vertegenwoordigd door Nathan Ayomi, zijn dankbaarheid uit voor de mogelijkheid en begeleiding tijdens veldoefeningen op het regeringskantoor van de Yapen-eilanden.

'Bedankt, regent, dat je ons de kans hebt gegeven om veldoefeningen te doen in dit lokale overheidskantoor,' zei Nathan kort.


Ter informatie: Field Practice of PL Praja IPDN vindt plaats van 11 tot 30 mei 2022. Field practice wordt uitgevoerd op het regionale secretariaat en het districtskantoor op de Yapen-eilanden.

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.