Breaking

NGO Ramkodi ondersteunt KPK bij onderzoek naar beschuldigingen van corruptie in Centraal Mamberamo




De niet-gouvernementele Volksorganisatie (NGO) die discriminatie weigert (Ramkodi) sprak haar steun uit voor de Corruption Eradication Commission (KPK) om de vermeende corruptiezaak in Central Mamberamo Regency (Mamteng) te onderzoeken.

"Ik sta, samen met de mensen van Mamberamo, volledig achter het onderzoeksproces van de KPK met betrekking tot de vermeende corruptie die heeft plaatsgevonden in Centraal Mamberamo Regency", zei het hoofd van de NGO Ramkodi, Musa Pagawak in een korte video die door dit dagblad werd ontvangen. , maandag (13/6/2022). ) middag.
 
Naast het verzoek aan de KPK om beschuldigingen van corruptie te onderzoeken, vroeg Musa de mensen van Mamteng zich niet te laten provoceren door de verschillende problemen die circuleren met betrekking tot de vermeende zaak.

"Voor alle jongeren en intellectuelen in Centraal Mamberamo, om de gemeenschap niet te provoceren om dingen te doen die tegen de wet zijn", zei hij.

Eerder had de KPK een verdachte genoemd in een omkopings- en bevredigingszaak in de centrale Mamberamo Regency-regering. De Corruption Eradication Commission heeft echter nog niet bekend gemaakt wie de als verdachte genoemde partij is.

Waarnemend woordvoerder van de KPK-handhaving Ali Fikri zei dat de KPK zou aankondigen wie verantwoordelijk was voor de zaak, evenals de constructie van de zaak uitleggen nadat het onderzoek voldoende werd geacht.

"De aankondiging van de partijen die verdachten worden genoemd, de chronologie van de zaak en de vermeende artikelen zullen worden ingediend wanneer het onderzoek voldoende is en wanneer het onderzoeksteam heeft geprobeerd hen met geweld te arresteren of vast te houden", zei Ali Fikri van de KPK's Red. and White Building, Jakarta, dinsdag 6-7-2022).

De KPK zorgt ervoor dat zij het publiek altijd zal informeren over de voortgang van onderzoeken naar gevallen van vermeende omkoping en bevrediging bij de centrale Mamberamo Regency-regering.

BRON: https://www.pasificpos.com/lsm-ramkodi-support-kpk-usut-dugaan-korupsi-di-mamberamo-tengah/

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.