Breaking

Na Timika vindt PFA talenten klaar om Merauke's zoon te begroeten



Papua Football Academy is weer op zoek naar getalenteerde Papoea-zonen geboren in 2009. Na het succesvol houden van een talentenjacht in Timika City (11-12 juni 2022), is het nu tijd om de zonen van Merauke te begroeten.

Papua Football Academy is de initiatie en een van de sociale investeringsverplichtingen van PT Freeport Indonesia om Papoea-voetbalbronnen te helpen ontwikkelen.
 
Tijdens het zoeken naar talent om deel te nemen aan de Papua Football Academy, voldeed het coachingsteam onder leiding van voormalig assistent-coach van het Indonesische nationale team, Wolfgang Pikal, aan verschillende criteria.

Naast individuele voetbalvaardigheden zijn andere aspecten van de beoordeling de speeltactiek, fysieke conditie, persoonlijkheid, mentaliteit en het vermogen om de instructies van de coach op te nemen.

Deelnemers die slagen, zullen doorgaan met het proces van psychologische tests, genetische potentiële tests op basis van vingerafdrukanalyse en medische tests.

"We zijn nog steeds op zoek naar Papoea-zonen geboren van 1 januari 2009 tot 31 december 2009. Na geweldige talenten te hebben gekregen in Timika, is het nu de beurt aan de zonen van Merauke die de kans krijgen om te pronken met hun vaardigheden", zegt Wolfgang Pikal, technisch directeur. van de Papua Football Academy, vrijdag (17/17). 6/2022).
 
De delegatie van de Papua Football Academy Search for Talent arriveerde op woensdag 16 juni 2022 in Merauke City en had meteen de gelegenheid om de Regent van Merauke, Romanus Mbaraka, te ontmoeten op Mopah Airport.

De volledige steun en hoop van de Merauke Regent op het succes van het PFA Search for Talent-programma in het gebied dat hij leidt, is als een bericht dat de Merauke-mensen echt uitkijken naar de aanwezigheid van de Papua Football Academy om intelligente voetballers uit Papua te produceren.
 
“We wachten op de geboorte van een Papua-speler als Rully Nere van de Papua Football Academy. Het is een heel goed programma omdat het geen formeel onderwijs overlaat voor zijn studenten", zei Romanus Mbaraka, die verheugd was om Rully Nere, een Indonesische voetballegende en PFA-adviseur, te ontmoeten.

De PFA Merauke Talent Search wordt gehouden in het Musamus University Stadium op zaterdag en zondag (18-19 juni) vanaf 08.00 WIT.

Deelnemers zijn degenen die zijn geboren van 1 januari tot 31 december 2009, momenteel in de SMP-klasse VII, fysiek in goede gezondheid zijn en geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan en te wonen in de PFA-slaapzaal in Timika.
 
“We zijn klaar om PFA te helpen bij het houden van een talentenjacht in Merauke City. Merauke heeft altijd veel getalenteerde voetbalkinderen met een ideaal lichaam', zegt Viktor Ohoiwutun, algemeen voorzitter van de Merauke Askab.

Mensen in Merauke City worden uitgenodigd om het PFA Search for Talent-programma te steunen en tegelijkertijd deel te nemen aan een fotowedstrijd met een totale prijs van 25 miljoen rupiah voor 10 winnaars uit 3 steden: Timika, Merauke en Jayapura.

Foto's van PFA Cari Talent-activiteiten moeten op hun respectievelijke IG-accounts worden geplaatst met de hashtag #PFACARIBAKAT.
 
Volledige informatie over de "PFA Photo Contest for Talent" is te zien op het officiële Instagram-account van de Papua Football Academy.

Het programma van de Papua Football Academy is voorbereid om conform het nieuwe schooljaar te starten.
 
BRON: https://seputarpapua.com/view/after-timika-pfa-cari-bakat-cepat-menyapa-putra-merauke.html

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.