Breaking

Lokale overheid Asmat ondersteunt versnelde uitbreiding van de provincie Zuid-Papua, houdt grote bijeenkomst met alle geledingen van de samenleving



De regering van het regentschap Asmat sprak haar standpunt uit om de versnelling van de uitbreiding van de provincie Zuid-Papoea volledig te steunen door een grote bijeenkomst te houden met alle geledingen van de samenleving in het regentschap Asmat.

De bijeenkomst zoals door Asmat Regent Elisa Kambu was bedoeld om aspiraties in zich op te nemen en een gedeelde houding en vastberadenheid tot uitdrukking te brengen, om de versnelling van de uitbreiding van de Zuid-Papoea-provincie te ondersteunen.
 
Knie- en gewrichtspijn verdwijnen als je dit elke ochtend doet
Artrivite
"Onze bijeenkomst van vandaag is gericht op het horen van de aspiraties van de Asmat-gemeenschap met betrekking tot steun voor de vorming en versnelling van de uitbreiding van de Zuid-Papoea-provincie", zei Elisa.

Elisa verklaarde ook dat alle aanwezigen hun mening en antwoorden moesten geven met betrekking tot het doel van het versnellen van de uitbreiding van de provincie Zuid-Papoea, zodat het team dit later voorlegde aan Commissie II van de DPR RI, die naar verwachting aanwezig zal zijn in Merauke in de nabije toekomst.

"Dus de Grand Meeting van vandaag en al onze discussies zijn belangrijk om de versnelling van de uitbreiding van de provincie Zuid-Papoea te ondersteunen, en we zullen de resultaten doorsturen naar Commissie II van de DPRI in Merauke Regency", verklaarde de regent van Asmat 2 deze periode.

Daarnaast is Regent Elisa ook flexibel en democratisch met de publieke opinie. Wat de mening van de gemeenschap ook is, ze zal het nog steeds waarderen. Hij herinnerde er echter aan dat de uitbreiding van de provincie Zuid-Papoea de wil is van de collectieve gemeenschap in Zuid-Papoea en niet alleen de wens van de politieke elite.
 
“Voor degenen die de oprichting van de Zuid-Papoea-provincie niet steunen, is dit een kans om over te brengen zodat we samen kunnen horen, zodat er geen indruk is dat de vorming van de Zuid-Papoea-provincie alleen in het belang is van elitegroepen. ," hij voegde toe.
 
De bijeenkomst die dinsdag (21/6/2022) werd gehouden in de Wiyata Mandala Hall van het Asmat Regency Education Office, werd bijgewoond door vertegenwoordigers van alle geledingen van de samenleving, inclusief religieuze leiders, traditionele leiders, vrouwelijke leiders, jeugdleiders, massaorganisaties en verenigingen in Asmat Regency. , TNI-POLRI gelederen, evenals Forkompinda Asmat Regency.
 
Uit de resultaten van deze bijeenkomst bleek dat allen ermee instemden volledige steun te verlenen aan de versnelde vorming van de provincie Zuid-Papoea. En ook vertegenwoordigers van het district Asmat zullen aanwezig zijn om dit streven op donderdag 24 juni 2022 in Merauke samen met drie andere regentschappen in de zuidelijke regio van Papua, namelijk Merauke, Mappi en Boven Digoel, over te brengen aan Commissie II van de DPRI.

BRON: https://nkripost.co/2022/06/21/pemda-asmat-support-percepatan-pemekaran-provinsi-papua-selatan-gelar-rapat-akbar-bersama-dunia-elemen-Rumah/

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.