Breaking

Lanny Jaya-wetgever Terius Yigibalom vraagt de waarnemend regent om open te zijn



Wetgever van Lanny Jaya Regentschap, Papua Provincie, Terius Yigibalom vroeg de dagelijks uitvoerende of waarnemend regent benoemd door de provinciale regering Petrus Wakerwa om open te zijn in het tot stand brengen van communicatie en coördinatie met wetgevers en leiders van regionale apparaatorganisaties.

Terius Yigibalom, lid van de DPRD voor Lanny Jaya, zei zondag toen hij in Wamena was dat zijn partij nog niet wist wie er als ambtenaar bij Lanny Jaya zou worden aangesteld.

"We hopen dat de Plh, of later de aangestelde functionaris, met ons wil coördineren zoals de oude regent deed, of we hopen dat de leiderschapsmethoden van de voormalige regent zullen worden voortgezet", zei hij.

Terius heeft ervoor gezorgd dat zijn partij tijdens deze overgangsperiode toezicht zal blijven houden op overheidsprogramma's die op de gemeenschap zijn gericht, zodat deze door de gemeenschap worden overgebracht en gevoeld.

"We zullen toezicht houden op een aantal van de bestaande programma's. We weten niet wie er zal worden aangesteld, maar we zullen de huidige Plh op alle niveaus blijven volgen en volledig ondersteunen", zei hij.

De regering Lanny Jaya wordt geleid door het dagelijks bestuur van de regent, Petrus Wakerwa, die de regiosecretaris is, na de overdracht van de regentenfunctie enige tijd geleden.

De DPRD sprak haar dankbaarheid uit aan de voormalige regent van Lanny Jaya, Befa Yigibalom, die twee termijnen heeft gediend.

"Hij is consistent, beheert het budget, is verantwoordelijk voor de programma's die werden opgeleverd toen hij naar voren kwam. Dus we zien dat hij consistent is, zodat de mensen vandaag tevreden zijn", zei hij.

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.