Breaking

KKB heeft naar verluidt het Sam Air-vliegtuig neergeschoten in Nduga Papua



De Armed Criminal Group (KKB) of OPM opende naar verluidt het vuur op een vliegtuig van Sam Air dat op dinsdag (7/6) landde op Kenyam Airport, Nduga Regency, Papua.
"Het is waar dat er omstreeks 10.15 uur WIT is geschoten op het Sam Air-vliegtuig", zegt Nduga-politiechef AKBP Komang, geciteerd door Antara.

Het is nog niet bekend of er slachtoffers zijn gevallen bij dit schietincident. De politie geeft geen volledige informatie over het incident.

Schietincidenten in verschillende gebieden van Papua bleven de afgelopen maanden plaatsvinden. De laatste schietpartij vond plaats op vrijdag 27 mei 2022.

De Cartenz Damai Ops Task Force beweerde een KKB-lid Lerinus Murib te hebben doodgeschoten tijdens een vuurgevecht rond het Trikotra-veld, Ilaga District, Puncak Regency.

Het vuurgevecht vond plaats toen het personeel van de Task Force op patrouille was rond het veld en bezig was met het verbranden van stenen.

"Het is waar dat één KKB-lid is overleden, namelijk namens Lerinus Murib. Een lid van de KKB onder leiding van Bumunggur en Titus Murib", zei Kasatgas voor Public Relations Ops Damai Cartenz Kombes Ahmad Musthofa Kamal toen hij werd gecontacteerd, maandag (30/5 ).

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.