Breaking

Jayapura Regency-regering nodigt mensen uit om voor de natuur te zorgen



De regentschapsregering (Pemkab) van Jayapura, Papua nodigt de hele gemeenschap uit om de natuur te behouden en vriendelijk te zijn, zodat het land groen blijft.

Jayapura plaatsvervangend regent Giri Wijayantoro in een persbericht ontvangen door Antara in Jayapura, zondag, zei dat niet alle plaatsen kunnen worden gebruikt als huisvesting omdat groen land erg belangrijk is voor de jongere generatie in de toekomst.

"Iedereen moet het ontwikkelingsparadigma veranderen dat wordt uitgevoerd, niet alleen om milieubeheer uit te voeren, maar ook om het milieu te beschermen", zei hij.

Volgens Giri kan ontwikkeling worden gerealiseerd met een zorgvuldige planning, zodat het kan worden uitgevoerd met een milieuperspectief, vooral in Jayapura Regency, er zijn verschillende stroomgebieden en stroomgebieden.

"Het is zeer geschikt om sagobomen te planten, zodat ze waterwingebieden kunnen worden", zei hij.

Hij legde uit dat zijn partij hoopt dat de herdenking van Wereldmilieudag een teken zal zijn van alertheid om te blijven streven en hard te werken om verschillende milieuproblemen op te lossen.

"Zodat andere mensen hun rechten kunnen krijgen om een goed milieu te krijgen, vooral gerechtigheid voor toekomstige generaties waar deze natuurlijke rijkdom van generatie op generatie wordt doorgegeven", zei hij opnieuw.

Ter informatie, plaatsvervangend regent van Jayapura Giri Wijayantoro woonde de herdenking bij van de 50e Wereldmilieudag in de provincie Papua, die plaatsvond in Kehiran II, Ifale Village, Sentani District, Jayapura Regency.

BRON: https://papua.antaranews.com/berita/685389/pemkab-jayapura-ajak-masyarakat-jaga-alam

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.