Breaking

GPPI, GMNI en APNI Manado-verklaring van afwijzing van vrij Papua, steun Otsus en ga door met DOB




De studenten van de Vereniging van Indonesische Jeugdzorgbeweging (GPPI), de Indonesische Nationale Studentenbeweging (GMNI) en de Indonesische Nationale Jeugdvereniging (APNI) Manado City hebben maandag (13/6/2022) een verklaring afgelegd waarin ze de onafhankelijkheid van Papoea verwerpen en de duurzaamheid van speciale autonomie 2 en de voorgestelde uitbreiding nieuwe autonome regio in Papua.

Gelegen aan Taman Godbless Boulevard Manado, 50 studenten van de gezamenlijke studentenalliantie van de Indonesische Jeugdzorg Beweging (GPPI), de Indonesische Nationale Studenten Beweging (GMNI) en de Indonesische Nationalistische Jeugd Vereniging (APNI) Manado City onder leiding van Christ A. Lombo als de veldcoördinator voert de aangifteactie uit.
 
Wat betreft de inhoud van de verklaring, Met de genade van God Almachtig, vandaag, maandag 13 juni 2022 in Godbless Park, Manado City, provincie Noord-Sulawesi, zijn wij de Student Alliance bestaande uit de Indonesische Cares Youth Movement (GPPI), de Indonesische Nationale Studentenbeweging (GMNI) en de Indonesische Nationalistische Jeugdvereniging (APNI) Manado City, verklaren hierbij dat:

1. Het afwijzen van een onafhankelijk Papoea en een referendum voor Papoea omdat Papoea een onlosmakelijk deel van Indonesië is,

2. Ondersteun inspanningen om conflicten in Papua waardig op te lossen om een vreedzaam Papua te bereiken,

3. Stimuleren van de oplossing van het Papoea-probleem door verzoening en herstel naar een veilig Papoea.

4. Ondersteun de duurzaamheid van Otsus 2 en de voorgestelde uitbreiding van de Nieuwe Autonome Regio in Papua.

“Wij zijn van mening dat de uitbreiding een rechtvaardige ontwikkeling kan stimuleren en openbare diensten zoals gezondheidszorg en onderwijs kan versnellen, evenals de economische groei in de Papua-regio kan stimuleren. Het studentenleven, de Unitaire Staat van de Republiek Indonesië ligt vast", aldus Christ Lombo.

Na het afleggen van de verklaring gingen de leerlingen ordelijk en veilig uiteen.

BRON: https://liputan15.com/gppi-gmni-dan-apni-manado-declarasi-tolak-papua-merdeka-support-otsus-dan-lanjutkan-dob/

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.