Breaking

Dit is de toezegging van de regering van Jayapura om de openbare ziektekostenverzekering te verbeteren




Om de ziektekostenverzekering voor de (State Civil Apparatus (ASN) en Non ASN te verbeteren, heeft de regering van het regentschap Jayapura (Pemkab) een ontmoeting gehad met de regionale plaatsvervangend, deelnemende sector, Bali Nusa Tenggara Papua Office.

De vergadering die werd gehouden in de Regent's VIP Room werd voorgezeten door de regionale secretaris (Sekda) van Jayapura Regency, Hana Hikoyabi en assistent II voor Economische Zaken van het Jayapura Regency-secretariaat, Joko Sunaryo, en werd bijgewoond door de adjunct-directeur van de regio's van Bali, Nusa Tenggara en Papoea.
 
Vervolgens de adjunct-adjunct-directeur Participatie voor de regio's Bali, Nusa Tenggara en Papua, de adjunct-directeur Financiën voor de regio's Bali, Nusa Tenggara en Papua.

Evenals het hoofd van het BPJS Arbeidsbureau van de Papua Jayapura Branch, het hoofd van de Participatiedivisie van de Papua Jayapura Branch, de Account Representative voor de Participatiedivisie van de Papua Jayapura Branch en de Papua Jayapura Branch Frontliners.

De secretaris van het regentschap Jayapura, Hana Hikoyabi, zei dat de bijeenkomst verband hield met de deelname van ASN en niet-ASN aan BPJS Employment.

"Deze bijeenkomst is een vervolg op de Jayapura Regency-regering met BPJS voor de deelname van BPJS-leden voor ASN en niet ASN, en vanaf nu zijn tweeduizend ASN geregistreerd als deelnemers en er zijn nog steeds de meesten die niet zijn geregistreerd , zoals niet ASN," legde hij uit.

Ondertussen is het voor het niveau van de Regionale Apparaat Organisatie (OPD) nog best veel.

"Voor OPD zijn er 14 geregistreerde mensen en er zijn nog 20 mensen", zei hij.
 
Dus daarmee zal de regering van Jayapura in de toekomst in de vorm van een circulaire aanmoedigen dat alle ASN en Non ASN zodat zij zich verplicht zijn zich te registreren bij BPJS Ketenagakerjaan.
 
"Op die manier krijgen we geen gegevens van hun SKPD, maar kunnen we direct ingrijpen en budgetteren. Waarom is dat, want de voordelen van BPJS Employment zijn best goed voor ASN en Niet-ASN", voegde hij eraan toe.

Ondertussen, de plaatsvervangend voor Regio's, Lidmaatschapszaken, Bali Nusa Tenggara Papua Office, Kuncoro Budi Sunaryo toegevoegd, waardeert zijn partij de Jayapura Regentschapsregering.

"Wat de regering van het regentschap Jayapura vandaag heeft gedaan, is behoorlijk goed, waar we hebben vastgesteld dat maar liefst 2.208 ASN- en niet-ASN-werknemers al BPJS Ketenagakerjaan hebben", zei Kuncoro.

Dus, zei Kuncoro, hoopt zijn partij dat het in de toekomst zal worden voortgezet voor ASN en Non ASN.

"We hopen dat dit in de toekomst een duurzaam programma zal zijn om het welzijn van de mensen in Jayapura Regency te verbeteren", zei hij.

BRON: https://papua.tribunnews.com/2022/06/14/ini-komitmen-pemkab-jayapura-ingkatkan-jaminan-kesehatan- Masyarakat

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.