Breaking

Diskominfo Papua stimuleert goed bestuur op elektronische basis




Het Bureau voor Communicatie en Informatie (Diskominfo) van de provincie Papua moedigt districts-/stadsbesturen aan om goed bestuur te realiseren, zodat ze het elektronisch gebaseerde overheidssysteem (SPBE) in "Bumi Cenderawasih" kunnen maximaliseren.
 
Het hoofd van de provincie Papua, Diskominfo Jery Yudianto in Jayapura, zei zondag dat een van de missies van de provinciale overheid is opgenomen in het regionale middellangetermijnontwikkelingsplan (RPJMD) voor 2018-2023.
 
"Een van de sleutels tot het succes van SPBE-beveiligingsbeheer in het gebied is de persoon die verantwoordelijk is voor beveiliging, die rechtstreeks wordt gecoördineerd door de regionale secretaris en wordt ondersteund door technische agentschappen die informatietechnologie beheren door human resources (HR) te hebben die in staat zijn tot integriteit", hij zei.
 
Volgens hem vereist de enorme digitale groei in alle sectoren, inclusief de overheidssector, een uitgebreide aanpak van verschillende elementen.
 
"Zoals institutionele regelgeving, infrastructuur, human resources en platforms of services", zei hij.
 
Om deze reden, zei hij, door de socialisatie van contra-sensing, wordt gehoopt dat de hele sector van codering van Diskominfo elkaars kennis kan aanvullen en aanvullen en dat er zal worden gedeeld met betrekking tot het beheer van informatiebeveiligingssystemen om te realiseren een schone, transparante, verantwoordelijke en moderne overheid in dienst van de gemeenschap.
 
Hij voegde eraan toe dat het overheidssysteem gebruik maakt van een digitaal platform (e-government) omdat er in de voortgang een uitwisseling en gegevensopslag plaatsvindt via een intranetroute of een die ook door het publiek wordt gebruikt.
 
Diskominfo heeft donderdag (23/6) een Counter Sensing-socialisatie gehouden in de codeersector van de provincie Papua Diskominfo in het gebruikelijke gebied van Saireri, inclusief de regentschappen Biak Numfor, Supiori, Yapen en Waropen in het regentschap Biak Numfor, zei Jery Yudianto.

BRON: https://papua.antaranews.com/berita/686273/diskominfo-papua-push-tata-kelola-government-yang-baik-dengan-berbasis-elektronik

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.