Breaking

Delegatie van Y-20-verklaring van vrede in verscheidenheid uit West Papua



Honderden deelnemers van de Youth Twenty (Y-20) pre-top, afgevaardigden van G-20-lidstaten, verklaarden de eenheid in vreedzame diversiteit op het Y-20 side-evenement in Manokwari Regency, West-Papoea, zaterdag.
 
Voorzitter van het Y-20 Local Committee voor de provincie West Papua, Melkias Werinussa, zei dat de verklaring is afgelegd in de vorm van een ondertekening van een verklaring met de afgevaardigden van de Taruna Kasuari Nusantara Vocational High School in West Papua in Manokwari.
 
"De verklaring van We Are United In Diversity, Peace Letter From Youth in Manokwari is een van de boodschappen van de jeugd van de wereld die zal worden overgebracht op de G20-top in de provincie Bali", zei Werinussa.
 
Uit de gezamenlijke verklaring op de Taruna Kasuari Nusantara High School hebben de afgevaardigden een bezoek gebracht aan de historische plaatsen van religie en beschaving van Papoea's op het eiland Mansinam om de herbebossingsagenda uit te voeren en de jonge schildpadden vrij te laten.
 
"Op het eiland Mansinam hebben de afgevaardigden niet alleen bewijs gezien van de geschiedenis van de Papoea-beschaving, maar ook campagne gevoerd voor natuurbehoud door het planten van boomzaailingen en het vrijlaten van schildpadden," zei Werinussa.
 
Hij zei dat de piek van het Y-20 pre-top IV side event deze zaterdagavond begon in het Aston Niu Hotel Manokwari met de agenda van dialoog, onderhandelingen en het voorstellen van oplossingen voor urgente problemen in de wereld.
 
"Het belangrijkste resultaat van de implementatie van Y-20 is het produceren van beleidsaanbevelingen van de jongeren van de lidstaten op de G20-top", zei hij.

BRON: https://www.antaranews.com/berita/2947673/delegasi-y-20-declarasi-peace-dalam-keberagaman-dari-papua-barat

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.