Breaking

Feiten over Brimob-lid Diego stierf, vervolgd en in beslag genomen wapens in Papua



Een onbekende groep mensen (OTK) heeft zaterdagmiddag (18/6/2022), rond 17.00 uur WIT, twee vuurwapens in beslag genomen en Brimob Brimob-lid Diego Rumaropen doodgemarteld in Napua, Jayawijaya Regency, Papua.

"Het is waar dat er een incident heeft plaatsgevonden en nu is het lichaam naar het Wamena Regional Hospital gebracht", zei inspecteur-generaal Mathius D Fakhiri van de Papoea-politie in Jayapura zaterdagavond (18/6/2022)
 
Ook bevestigde hij dat uit de melding die hij ontving, door OTK twee vuurwapens zijn meegenomen, namelijk het AK101 schouderkanon en het SSG08 (sluipschutter) schouderkanon.

Het incident deed zich voor toen het slachtoffer samen met de Danki Brimob Yon D Wamena AKP R een koe neerschoot in Napua.
 
Nadat hij de koe had neergeschoten, liet AKP R vervolgens het vuurwapen achter dat hij bij het slachtoffer droeg, voordat hij de koe nam die hij had neergeschoten.

Even later kwam OTK plotseling en misbruikte het slachtoffer door een scherp wapen te gebruiken en het vuurwapen dat hij bij zich had te pakken.

"Het is nog niet bekend wie de dader is, omdat leden van Wamena er nog onderzoek naar doen", zegt inspecteur-generaal Mathius Fakhiri.

BRON: https://www.law-justice.co/article/133192/fact-member-brimob-diego-tewas-dipersecuted-weapons-dirobbed-di-papua/

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.