Breaking

De regentschapsregering van Biak blaast de oude Fandoi-markt nieuw leven in




De Biak Numfor Regentschapsregering van Papoea zal in 2022 de bouw van de oude Fandoi-markt in het stadsdistrict van Biak nieuw leven inblazen in een poging de lokale economie van kleine en middelgrote ondernemingen te verbeteren.

"Dit jaar heeft de regentschapsregering van Biak Numfor de regeling bepaald voor de bouw van de oude Fandoi-markt", zei Biak-regent Herry Ario Naap via een officiële verklaring verkregen door ANTARA in Biak, zondag.

Regent's brief nummer 511.1/523 gedateerd 15 juni 2022 met een kennisgeving om het land van de regentschapsregering op de locatie van de oude Fandoi-markt in het district Biak Kota te controleren.

Handelaren, ondernemers en economische actoren op de oude markt Fandoi, wijk Biak City, moeten het marktgebied uiterlijk op 11 juli 2022 hebben verlaten.

"De regering van het regentschap Biak Nunfor heeft een deadline gesteld van 11 juli 2022. Als u deze circulaire niet in acht neemt, zullen er strikte maatregelen worden genomen in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving", zei regent Herry Ario Naap.

De regering van Biak Numfor Regency zal bedrijfseigenaren in de oude Fandoi-markt verplaatsen naar de centrale markt van Faidoma Darfuar, die technisch wordt gereguleerd door de afdeling industrie en handel.

ANTARA's observaties, zondag, tot 17.00 uur WIT, voorzien een aantal kraampjes in het oude marktgebied van Fandoi Biak Kota aan de Jalan Makkasar Strait nog steeds in de behoeften van de lokale gemeenschap.

BRON: https://papua.antaranews.com/berita/685881/pemkab-biak-revitalization-bangun-pasar-lama-fandoi

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.