Breaking

De provinciale regering van Papua verwacht dat GCF bosbehoud en -bescherming formuleert



De provinciale regering van Papua hoopt dat zij via de regionale bijeenkomst van de jaarlijkse bijeenkomst van de Governor's Climate and Forest Task Force (GCF) kan komen tot een formulering van bosbehoud en -bescherming in Cenderawasih Earth.
 
Assistent voor Economie en Volkswelzijn van het Provinciaal Secretariaat van Papua, Muhammad Musa'ad in Jayapura, zei woensdag dat zijn partij zich blijft inzetten voor de bescherming van de tropische bossen in de wereld, vooral in Papua.
 
"Met de bijeenkomst om onze inzet voor het behoud van ecologische bossen en tropische bossen om ons heen te consolideren en te verzekeren", zei hij.
 
Volgens Musa'ad hoopt zijn partij ook dat door de bijeenkomst een soort compensatie zal worden verkregen door de gebieden die het bos bewaken, zodat de gemeenschap een levensverzekering krijgt.
 
"In Papua wonen nog steeds veel mensen in het bos, daarom hopen we dat dit een van de problemen zal worden die intern moeten worden bestreden", zei hij.
 
Hij legde uit dat zijn partij ook hoopt dat de provincie Papua een pionier kan worden die bijdraagt aan de bescherming van bossen en levensverzekeringen verstrekt aan mensen die zich bezighouden met de bescherming van tropische bossen.
 
"Via de centrale regering hopen we dat dit de standpunten gelijk zal kunnen maken, omdat niet alleen Indonesië, maar 37 landen en provincies in de wereld moeten coördineren", zei hij opnieuw.
 
Hij voegde eraan toe dat ze allemaal dezelfde toewijding hebben om tropische bossen te beschermen, omdat het veel natuurlijke fenomenen heeft gezien, waaronder ontbossing.

BRON: https://papua.antaranews.com/berita/685593/pemprov-papua-harap-gcf-rumuskan-pelestarian-dan-perlindungan-hutan

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.