Breaking

De plaatsvervangend regent van Jayawijaya is klaar om de aspiraties van Gapensi op te volgen



Marthin Yogobi, plaatsvervangend regent van Jayawijaya, provincie Papua, verklaarde dat zijn partij klaar is om de aspiraties van het management van de Indonesische National Construction Entrepreneurs Association (Gapensi) voor het nieuw gekozen regentschap Jayawijaya voor de komende vijf jaar op te volgen.

Plaatsvervangend regent van Jayawijaya Marthin Yogobi in Wamena, zondag, zei dat Gapensi verschillende dingen had overgebracht op de VI Gapensi Jayawijaya-filiaalvergadering (Muscab), en deze zouden later worden doorgestuurd naar regent John Richard Banua.

"Ik hoop dat Gapensi later wordt doorgestuurd naar de regent. En namens de regering gefeliciteerd met de nieuw gekozen Gapensi Jayawijaya. Ik hoop dat het nieuwe management zal werken in een solide, compact, vol verantwoordelijkheid, doorbraken, innovaties ondersteuning van de ontwikkeling van Jayawijaya," zei hij.

Hoofd van de provincie Gapensi Papua, Rudi Waromi terwijl hij in Wamena was, zei dat het goed gaat met Gapensi Jayawijaya, alleen moeten ze aanpassingen maken aan het huidige digitale tijdperk.

"Het probleem waar we mee worstelen, is de implementatie van wet nummer 2 van 2017, namelijk PP5, waar licenties op risico gebaseerd zijn, waarbij alle activiteiten op het gebied van briefbeheer digitaal moeten gaan. Dit is wat we nodig hebben om begrip te geven aan onze leden die nogal veel in Papoea," zei hij.

Hij zei dat de aanpassing moeilijk maar niet onmogelijk zou zijn voor Gapensi-leden in Jayawijaya om te volgen.

De nieuw gekozen voorzitter van Gapensi Jayawijaya Regency, Fred Huby, hoopt op steun van de overheid voor het aanbieden van een internetnetwerk zodat ze zich kunnen aanpassen aan online beheer.

"Omdat we nu gedwongen zijn om online deel te nemen of het internet te gebruiken, worden onze bestanden tot op de dag van vandaag nog steeds naar ons administratief personeel in Jayapura gestuurd om te uploaden, dus we hopen dat de regering aandacht aan ons zal besteden", zei hij.

Volgens Fred willen leden van Gapensi Jayawijaya dat de aandacht van de overheid, die tot nu toe loopt, weer wordt vergroot. Bijvoorbeeld door een vrij grote baanwaarde zoals Rp. 50 tot 100 miljard aan Jayawijaya-ondernemers te geven.

"IDR 50-100 miljard, indien verdeeld in één pakket van één miljard, kan het 50-100 mensen krijgen. Of als u IDR 500 miljoen geeft, kunnen 200 bedrijven het krijgen. Dit is een bekrompen gedachte van Gapensi-vrienden die ik nodig heb over te brengen aan de plaatsvervangend regent', zei hij.

Fred Huby zei dat een ander bericht van de vrouwelijke leden van Gapensi Jayawijaya was dat de aandacht van de regering gelijk was aan mannelijke en vrouwelijke Gapensi-leden.

"Er is ook een aanbetaling van de vrouwen van Baliem, ze hebben laten weten dat de regent en plaatsvervanger voor het project tot nu toe alleen een man met een grote waarde hebben gegeven, voor een vrouw Rp. ook een miljard", zei hij.

Een van de traditionele leiders in Jayawijaya zei dat dit de eerste keer is dat hij onder druk staat van Gapensi-leden nadat hij verschillende keren betrokken was geweest bij Muscab.

"De druk is dat leden hen dwingen om administrateur te worden. Dit is een buitengewone gebeurtenis die heeft plaatsgevonden. Dit geeft aan dat de zaden van jonge lokale ondernemers-aannemers op deze plek beginnen te groeien," zei hij.

BRON: https://papua.antaranews.com/berita/686297/vice-bupati-jayawijaya-cepat-menindaklanjuti-aspiration-gapensi

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.