Breaking

BTM brengt 50 fietsunits van de minister van Sociale Zaken Risma



Deskundigen van de Minister van Sociale Zaken voor Sociale Revalidatie, Benhur Tomi Mano (BTM) hebben samen met mevrouw Kristhina L. Mano onlangs een werkbezoek gebracht aan Sarmi Regency.

Tijdens het bezoek overhandigde de voormalige burgemeester van Jayapura voor twee termijnen 50 fietsen, bijgestaan door de minister van Sociale Zaken, Tri Rismaharini, of die in de volksmond Ibu Risma wordt genoemd, aan kinderen van de lagere en middelbare school in Arbais Village, West Coast District, via de GKI-synode in Tanah Papua.
 
In een persverklaring maakte BTM bekend dat deze hulp tot stand is gekomen door de minister van Sociale Zaken Risma toen zij enige tijd geleden op bezoek was tijdens een dialoog met schoolkinderen, en zij vroegen om fietsen omdat de afstand van huis naar school erg groot was. "Dit was een direct verzoek van de kinderen, dus 50 fietsen kregen hulp, zodat ze op scholen konden worden gebruikt om het onderwijs- en leerproces te ondersteunen", legt BTM uit.

BTM adviseert ook de kinderen die de fietsbijstand krijgen, zodat ze goed kunnen studeren, slimme, intelligente kinderen worden die de hoop zijn van de natie en de staat en in de toekomst Papoea-leiders kunnen worden", zei hij.

Ondertussen zei de vice-voorzitter van de GKI-synode in Papua, ds. Hiskiah Rollo, dat hij namens GKI en de Apawer District Class Association de 50 fietsen die aan de kinderen werden gegeven, op prijs stelde. "Ik ben dankbaar voor deze hulp, vooral aan de minister van Sociale Zaken", legde hij uit. In lijn met Pdt. Hiskiah Rollo, voorzitter van de GKI Apawer Klasis Pdt. Enice Laikun, S. Th sprak ook zijn dankbaarheid uit voor wat het Ministerie van Sociale Zaken had gedaan.

Ter informatie werkt het Ministerie van Sociale Zaken van de Republiek Indonesië samen met de GKI-synode in Papua, waar alle klassiekers verspreid zijn over de provincie Papua.

BRON: https://www.nokenlive.com/2022/06/28/btm-bawa-bantuan-50-unit-sepeda-dari-mensos-risma/

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.