Breaking

Vermiste vrachtwagenchauffeur dood aangetroffen met schotwonden



De vrachtwagenchauffeur, Nober Palintin (31) die eerder werd vermist, is nu gevonden. Nober werd echter op donderdag (12/5/2022) rond 13.00 uur WIT dood aangetroffen aan de oevers van de Wilipur-rivier, Kimak Village, Ilaga District, Puncak Regency, Papua.

Het lichaam van Nober werd gevonden door de gemeenschap die de agenten van TNI-Polri hielp bij het zoeken naar slachtoffers. Nober stierf aan een schotwond, naar verluidt als gevolg van een aanval door de gewapende criminele groep (KKB) in Kali Ilame, Gome District, Puncak Regency, Papua, woensdag (11/5/2022) gisteren.

"Het lichaam van Nober Palintin werd gevonden aan de oevers van de Wilipur-rivier nadat het personeel informatie had gekregen dat het slachtoffer was weggespoeld in de rivier", zei de directeur van het strafrechtelijk onderzoek van de politie van Papua, Kombes Faizal Ramadhani, donderdag.

Volgens Faizal werd het lichaam van de vrachtwagenchauffeur vervolgens naar het Ilaga Health Center gebracht voor autopsie. Ook zorgde hij ervoor dat er geen tijd was voor gewapend contact tussen de KKB en de veiligheidstroepen.

"Toen het personeel arriveerde, vonden ze alleen de vrachtwagen die het slachtoffer droeg, en toen ze 's middags ter plaatse kwamen, waren er geen tekenen van het slachtoffer of de KKB", zei hij.

Eerder zou KKB Papua het vuur hebben geopend op de vrachtwagenchauffeur met Nober Palintin, 31 jaar oud. Het hoofd van de public relations van de Papoea-politie, Kombes Ahmad Musthofa Kamal, zei dat de schietpartij op Nober Palintin plaatsvond rond Kali Ilame, Wako Village, Gome District, Puncak Regency.

Nober, die op dat moment werd vergezeld door een bewoner met de initialen AT, stond op het punt zandmateriaal te nemen in Kali Ilame, Wako Village, Gome District. Er werden echter 2 schoten gehoord, gevolgd door 5 geweerschoten na enkele minuten uit de richting van Kali Ilame.

"Toen ze het geluid van geweerschoten hoorden, gingen gezamenlijk personeel van de Puncak Polres en de Gakkum Task Force samen met de TNI direct naar de plaats delict (TKP). Toen ze daar aankwamen, vond het personeel alleen de vrachtwagen die het slachtoffer droeg." zei Kamal.

BRON: https://jagapapua.com/article/detail/7618/sopir-truk-yang-ilang-didapat-tewas-dengan-luka-tembak

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.