Breaking

KKB schiet vrachtwagenchauffeur neer in Puncak Papua Regency



De Armed Criminal Group (KKB) is weer bezig. De separatistische groep wordt verdacht van het neerschieten van een vrachtwagenchauffeur, Nober Palintin, 31.

"Het is waar dat er rond Kali Ilame, Wako Village, Gome District, Puncak Regency is geschoten op burgers die als vrachtwagenchauffeur werken", zei Kombes Ahmad Musthofa Kamal, hoofd public relations van de politie van Papua, in een schriftelijke verklaring. 11 mei 2022.
 
Kamal zei dat de schietpartij plaatsvond om 10.30 uur WIT, woensdag 11 mei 2022. Het brute incident vond plaats toen het slachtoffer en een bewoner met de initialen AT naar Kali Ilame, Wako Village, Gome District, gingen om zandmateriaal te verzamelen.
 
Vervolgens werden omstreeks 10.30 uur WIT twee schoten gehoord. Na enkele minuten werden nog vijf schoten gehoord uit de richting waar het slachtoffer het zand meenam.

"Toen ze schoten hoorden, gingen gezamenlijk personeel van de Puncak Polres en de Gakkum Task Force samen met de TNI direct naar de plaats delict (TKP). Toen ze daar aankwamen, vond het personeel alleen de vrachtwagen die het slachtoffer droeg," legde Kamal uit.

Vervolgens kamde het team rond de TKP en Kali Ilame rond een straal van 500 meter. Er werden echter geen sporen of verblijfplaats van het slachtoffer gevonden.

"Tot nu toe is het gezamenlijke team nog steeds op zoek naar de verblijfplaats van het slachtoffer", aldus Kamal.

BRON: https://m.medcom.id/nasional/ Hukum/VNngydAb-kkb-tembak-sopir-truk-di-kabupaten-puncak-papua

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.