Breaking

PDAM Jayapura Klaar om 2 nieuwe programma's in te huldigen



De Jayapura Regional Drinking Water Company is van plan om 2 nieuwe programma's in te voeren ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum van het bedrijf.

De twee nieuwe programma's zijn Integrated Service Outlets en Meterization.

Dit werd verklaard door de algemeen directeur van PDAM Jayapura Entis Sutisna in een persbericht ontvangen door Tribun-Papua.com, maandag (9/5/2022).
 
"Geïntegreerde servicepunten en gratis vervanging van meters of watermeters voor klanten die schade aan de nauwkeurigheid of verlies van meters ervaren", aldus Entis Sutisna.

Hij zei dat de programma-innovatie voorafgaand aan het 30-jarig jubileum van PDAM Jayapura bedoeld was om diensten aan de gemeenschap te vergemakkelijken.
 
"De geïntegreerde servicepunten zullen later fungeren als een plaats voor openbare klachten", zei hij.
 
Maar, zei Enstis Sutisna, voor mensen die niet tevreden zijn met digitale diensten, kunnen ze gesprekken voeren met functionarissen van servicepunten.

"Het bestaan van dit verkooppunt is een poging om PDAM Jayapura dichter bij klanten te brengen, of het nu gaat om het betalen van waterrekeningen, klachten, nieuwe aansluitingen en andere technische zaken die je wilt vragen," zei hij.
 
Het tweede programma is volgens Entis Sutisna de versnelling van het meetprogramma, een poging om de nauwkeurigheid van beschadigde meters of klanten zonder meters te verbeteren.

"Meterisatie is een vervanging van de watermeter die van toepassing is op alle klanten van PDAM Jayapura, die de klantendatabase binnenkomen met schade aan de meternauwkeurigheid of verlies van meters", zei hij.

"We hopen dat we met deze 2 nieuwe programma's de dienstverlening aan de gemeenschap verder kunnen verbeteren en beter tegemoet kunnen komen aan verschillende suggesties en input van klanten, zodat PDAM's zichzelf steeds beter zullen verbeteren", vervolgde hij.

BRON: https://papua.tribunnews.com/amp/2022/05/09/pdam-jayapura-cepat-resmikan-2-program-baru

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.