Breaking

Mensen in Papua wachten altijd tot Pamtas Task Force Battalion 711Rks dit doet



Om de betrekkingen met de gemeenschap te blijven versterken, bezocht het RI-PNG Pamtas Task Force Battalion 711/Rks Pos Ampas of anjangsana om inwoners van Kampung Ampas, East Arso District, Keerom Regency, Papua, mobiele behandeling te bieden. Zondag (29/05/2022).

In zijn verklaring onthulde Danpos Dregs Pamtas RI-PNG Infanteriebataljon 711/Rks Letda Inf Harys Setyawan dat onder leiding van Serda Tanto Bakkara (bakt) en 10 personeelsleden van Pos Dregs hun actie uitvoerden door de huizen van de bewoners één voor één te bezoeken om direct te controleren de gevangenen in het gebied Dregs Village, East Arso District, Keerom Regency, Papua.
 
"Deze mobiele medische activiteit wordt van deur tot deur (van huis tot huis) uitgevoerd om de kwaliteit van de gezondheid van de bewoners voor alle kringen, zowel volwassenen als kinderen, te waarborgen", legt Danpos Dregs van de Indonesische Pamtas Task Force-PNG Infantry uit. Bataljon 711/Rks Letda Inf Harys Setyawan.
 
Bovendien heeft Danpos aan al zijn leden duidelijk gemaakt dat ze altijd de beste service aan de gemeenschap moeten bieden, vooral bij het verstrekken van gezondheidsdiensten.

"Hopelijk kunnen we met activiteiten als deze de relatie tussen ons TNI en de gemeenschap versterken. En het bestaan van de TNI Post kan een positieve impact hebben zodat de eenheid van de TNI en het volk tot stand komt", aldus eerste luitenant Inf. Harys Setyawan.
 
Ondertussen bedankte de heer Urbanus (53) als Bamuskam Kampung Ampas, een van de mensen die in behandeling waren, de TNI Pos Ampas.

"We hopen dat deze activiteit actief kan worden uitgevoerd in dorpen", legde hij uit.
 
"Nogmaals bedanken we de heren van de TNI Battalion 711/Rks Task Force die naar ons huis zijn gekomen en ons hebben behandeld, dus deze activiteit is zeer nuttig en onze gemeenschap in Ampas Village, moge God de Almachtige altijd de heer beschermen, beschermen en zegenen. "Heren van de TNI", zei de heer Urbanus.

BRON: https://benuanews.com/always-awaited-Wait-the society-di-papua-satgas-pamtas-yonif-711rks-laku-ini/

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.