Breaking

De burgemeester van Jayapura woont de inhuldiging van het Samaria GMIT-servicegebouw bij



De aanwezigheid van de burgemeester van Jayapura, provincie Papua, Benhur Tomi Mano met zijn vrouw Mevr. Kristhina L. Mano die deelnam aan de inhuldiging van het kerkdienstgebouw van GMIT Samaria was niet zonder reden.

Het bleek dat zij de donateurs waren voor de bouw van het GMIT Samaria Congregation-gebouw, die zowel materieel als enthousiast een bijdrage leverden.
 
Bovendien is het belangrijker dat zijn vrouw, mevr. Kristhina L. Mano komt uit Sabu Raijua Regency, NTT.
 
In zijn toespraak zei de burgemeester van Jayapura, Benhur Tomi Mano, dat zijn vrouw vroeger in de voormalige provincie Oost-Timor woonde, nu het land van Oost-Timor.

Na het referendum verhuisden ze naar Kupang en vestigden zich met hun schoonvader in Noelbaki Village.

Aan de gemeente en genodigden introduceerde hij zijn vrouw en de entourage die hij meebracht, waaronder enkele predikanten van de Kerk van Papua in Indonesië (GPDI) en enkele functionarissen die hij meebracht in de groep.
 
'Dit is mijn vrouw, een Sabu, die hier vroeger heeft gewoond', zei hij, terwijl hij zijn vrouw vroeg op te staan zodat iedereen haar kon zien en herkennen.

Op basis daarvan kwam hij zijn broers opzoeken in Noelbaki, hij hielp met zijn voor- en nadelen.
 
Burgemeester Benhur Mano's zorg is een vorm van liefde en mededogen voor zijn broers en zussen.
 
De hoop is dat de gemeente Samaria Noelbaki door zal gaan met het opbouwen van het geloof van de gemeente in haar bediening en echt werk.

BRON: https://kupang.tribunnews.com/2022/05/08/wali-kota-jayapura-hadiri-peresmian-gedung-kebaktian-gmit-samaria-berikut-karenanya

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.