Breaking

Pelindo Jayapura zei dat het proces voor het terugwinnen van de haven 93 procent bereikte



PT Pelindo IV (Persero) Jayapura Branch, Papua verklaarde dat het proces voor het terugwinnen van de vijver 93 procent heeft bereikt, zodat het de bedoeling is dat het in december kan worden gebruikt, zodat het land zal toevoegen voor de accumulatie van 3.000 m2 containers.
 
General Manager van Pelindo Jayapura Sonny Uktolseya in Jayapura, zondag, zei dat de dichtheid van laad- en losactiviteiten in de haven van Jayapura niet vergelijkbaar is met het gebied van containerland.
 
"Begon in 2019 met de aanleg van vijveraanwinning, maar vanwege COVID-19-beperkingen werd de ontwikkeling enigszins belemmerd", zei hij.
 
Volgens Sonny heeft zijn partij om die reden in februari 2020 de haventoegang afgesloten, zodat deze pas in december 2022 klaar zou kunnen zijn, zodat er geen tekort zou zijn aan ruimte voor containers.
 
"Voor de normale aanleg van de landaanwinning van het havenbad kan deze in zes tot acht maanden worden voltooid, maar de aanleg van het havenbad kost ook meer tijd omdat eerst het verdichtingsproces moet worden voltooid", zei hij.
 
Hij legde uit dat de goederen die momenteel via de Jayapura-haven binnenkomen, basisbehoeften, bouwmaterialen en cement zijn die in overeenstemming zijn met de dagelijkse behoeften en ontwikkelingen in Bumi Cenderawasih.
 
"Als de bouw van het havenzwembad is voltooid, zal het landoppervlak voor het containerstapelgebied 2.400 vierkante meter bedragen, van het vorige totaal van 2.100 m2", zei hij.
 
Hij voegde eraan toe dat de toevoeging van nieuw land voor containers naar verwachting de problemen met inkomende containers zal oplossen, zodat er in de toekomst geen verhuur van containerplaatsen meer zal zijn.

BRON: https://papua.antaranews.com/berita/693945/pelindo-jayapura-sebut-proses-reklamasi-pelabuhan-menunjuk-93-persen

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.