Breaking

Biak Numfor Regency regering bereidt IDR 6 miljard voor om Sorido strandtoerisme object te bouwen



De regering van het regentschap Biak Numfor, Papua, heeft via het VVV-kantoor fondsen van IDR 6 miljard voorbereid voor de bouw van de strandattractie Sorido Village in het stadsdistrict van Biak, als toeristische bestemming in het gebied.

"Ik hoop dat alle inwoners van Sorido Village zullen slagen in het programma voor strandarrangementen van Sorido, omdat het VVV-kantoor van Biak Numfor dit jaar een budget van 6 miljard Rp voor het regelen van toeristische attracties in het Sorido-dorp heeft uitgetrokken", zei Biak Regent Herry Ario Naap toen hij het bezoeken van toeristische attracties in Sorido, woensdag.

Biak Regent Herry Naap hoopt dat de gemeenschap in Sorido Village het programma voor het regelen van toeristische objecten, uitgevoerd door het Biak Numfor Regency Tourism Office, zal steunen.

Regent Herry erkende dat de sectoren toerisme en visserij de vlaggenschipprogramma's zijn van de regering van Biak Numfor Regency.

Het plan voor volgend jaar in 2023, volgens Regent Herry, als regent heeft het ministerie van Volkshuisvesting en nederzettingen opdracht gegeven om hulp te programmeren bij het regelen van huizen voor bewoners bij de toeristische attractie Sorido.

"Pak Plt Sekda en Kadis huisvesting en nederzettingen moeten budgetten voor het programma om stimulerende hulp te bieden bij het bouwen van huizen van bewoners," zei hij.

Regent Herry Naap nodigde inwoners van Sorido Village uit om het programma te ondersteunen voor het structureren van toeristische attracties om toeristen uit verschillende regio's aan te trekken die het strand van Sorido bezoeken.

De aanwezigheid van Regent Herry Ario Naap naar de locatie van de toeristische attractie aan de kust van Kampung Sorido, vergezeld van OPD-leiders, waarnemend secretaris van Biak ZR Mailoa.

BRON: https://papua.antaranews.com/berita/694205/pemkab-biak-numfor-prepare-rp6-miliar-bangun-objek-wisata-pantai-sorido

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.