Breaking

Regent of Jayapura, Mathius Awoitauw werkt samen met Papoea Creative Youth om een pre-congresevenement in Jakarta te creëren




Om de uitvoering van het 6e Congres van Inheemse Volkeren van de Archipel (KMAN) te verwelkomen en te verlevendigen, zal Papua Creative Youth het pre-event houden voor de grote viering op 12 augustus. De activiteit was tegelijkertijd een echo van het Lake Sentani Festival (FDS).
 
Dit werd overgebracht door de regent van Jayapura, provincie Papua, Mathius Awoitauw. Volgens hem zal het evenement 150 genodigden presenteren, variërend van ambassadeurs van bevriende landen, leiders van de massamedia tot een aantal nationale figuren.
 
Terwijl het concept van deze pre-event activiteit, volgens de nummer één persoon in Jayapura Regency, speciaal zal worden voorbereid door jongeren die lid zijn van het Papua Creative Youth forum.

"Toen ze in Jakarta waren, presenteerden de Papua Creative Youth al hun voorbereidingen met betrekking tot de pre-event performance. Ze zeiden dat de lokale overheid kon helpen, toen zei ik oké, we zullen proberen het later te bespreken," zei hij.
 
Bovendien hebben hij en de Papua Creative Youth, volgens de Jayapura Regent voor deze twee periodes, ook communicatie tot stand gebracht met de regering van DKI Jakarta over het evenement.

"Tijdens de communicatie, dank God, heeft de gouverneur van DKI ons tijd gegeven en hebben we deze kinderen ontmoet en de activiteiten van het evenement gepresenteerd", zei hij.

BRON: https://papua.tribunnews.com/2022/06/29/bupati-jayapura-mathius-awoitauw-gandeng-pemuda-kreatif-papua-bikin-event-pra-kongres-di-jakarta

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.